点评:Vilken besvikelse, vi har haft Hamnkrogen som en favorit för maten har varit super god. Vi har längtat dit. Men oj vilken skillnad det var i år. Personalen kändes vilsen och ouppmärksam. Först kom inte allas dricka in efter att vi sagt till kom de in med drickan som fattades och vi beställer förrätt och huvudrätt. Och vi väntar och väntar och väntar sen kommer förrätten och 3 min senare huvudrätten. Vi säger då att vi har ju inte hunnit äta upp ännu, de svarar de ja vi kan ju bära in maten i köket igen Men då blir den ju kall. Ja vi behåller maten vi hade beställt kyckling som var snus torr för 369:- och en biff som näst intill var rå. När vi på pekar att vi inte är nöjda vet servering personalen inte vad de ska göra vi orkar inte bråka utan vill betala och gå och då på kvittot jag de tagit betalt för två glas vin när bara ett var beställt. Ingen återbetalning nej de tycker att vi kan ju dricka ett glas vin till. Så otroligt besvikna. Vi går aldrig dit igen. Från att ha varit en riktig bra semesterminne till mardröm.
翻译:真是令人失望,我们最喜欢的是 Hamnkrogen,因为食物非常好。我们一直渴望到达那里。但哦,今年有多么不同啊。工作人员感到失落和不专心。起初,每个人的饮料都没有进来,在我们告诉他们之后,他们带着缺少的饮料进来了,我们点了开胃菜和主菜。我们等啊等啊等,然后开胃菜上来了,三分钟后主菜上来了。然后我们说我们还没来得及吃饭,他们回答是的,我们可以把食物带回厨房,但然后它就冷了。是的,我们保留了我们点的食物,鸡肉干得要命,售价 369 瑞典克朗,还有一份接近生的牛排。当我们指出不满意时,服务人员不知道该怎么办,我们不忍心争辩,想付钱走人,然后在收据上他们收了两杯酒的钱,而实际上只喝了一杯酒。订购了。不退款,不,他们认为我们可以再喝一杯酒。非常失望。我们永远不会再去那里了。从美好的假期记忆变成了噩梦。