点评:Vi valde restaurangen efter de goda omdömena men tyvärr uppfyllde de inte våra preferenser. Bokade bord i god tid fick ett barbord (plats för 2) helt ok en med blicken ut mot restaurangen den andra mot köket. Borden placerade rätt nära varandra kändes som man satt fler vi ett o samma bord. (Beror såklart på omgivande sällskap). Mottagande och servicen 5 stjärnor helt klart! Vi beställde lite dricka under tiden vi kollade menyn (var sin öl double det hopped IPA , 33 cl per person!) absolut inte värt priset. Vi beställde var sin förrätt. Tonfisk tartar samt friterade ost bollar. 5 av fem elegant upplagt smakrikt och så tilltalande. Sedan dags för rätt två, här går det utför. Friterat kyckling samt ”vår pizza” råraka med hängmörad röding. Kycklingen var som resterna av kycklingen. Ben, fett, skinn och helt smaklös, massa annat tillbehör utan att lyfta smakerna det minsta. ”Vår pizza” rödingen var minst sagt liten, fettet övertog helt smakerna. Till rätternas plus kan sägas att presentationen på tallriken är formidabel men massor finns att göra med smakupplevelsen. Till fisken önskades ett vin och det blev en chardonnay, vilken passade fint. Tyvärr blev vår upplevelse inte vad vi förväntade oss och vi kommer dröja innan vi eventuellt återkommer.
翻译:我们根据良好的评价选择了这家餐厅,但不幸的是它不符合我们的喜好。提前预订了一张桌子,得到了一张吧台桌(可容纳 2 人),这张桌子还不错,一张桌子可以看到餐厅的景色,另一张可以看到厨房的景色。桌子之间的距离很近,感觉好像有更多人坐在同一张桌子上。 (当然取决于周围的公司)。接待和服务绝对五星级!我们一边查看菜单一边点了一些饮料(他们的啤酒是双倍酒花 IPA,每人 33 厘升!)绝对不值这个价。我们每人点了一份开胃菜。金枪鱼鞑靼和炸奶酪球。五分之五,外观精美,味道鲜美,非常吸引人。然后就到了选择正确的两个时间点,这里就开始走下坡路了。炸鸡和“我们的披萨”生吃,配以烤炭。这只鸡就像是剩下的鸡。骨头、脂肪、皮,完全没有味道,还有很多其他的配件,丝毫没有增强味道。 “我们的披萨”焦度至少可以说很小,脂肪完全掩盖了味道。就菜肴的优点而言,可以说盘子上的呈现令人惊叹,但在味觉体验方面还有很多需要改进的地方。我们要求搭配鱼的酒是霞多丽,味道很好。不幸的是,我们的体验并不像我们预期的那样,我们需要等待一段时间才能回来。