点评:Håll er borta för guds skull. Man kan inte förvänta sig mer för det priset men det är väldigt sunkigt. Men varför ger jag en 1:a? Jo, vi låste in våra värdesaker i säkerhetsskåpet som finns på rummet och när vi skulle checka ut så kunde vi inte öppna det ("Bat low" stod det på displayen). Har hänt på andra ställen men då har de kunnat öppna det med nyckel eller likande...men här visste ingen hur man gjorde. De ringde Stockholm men där fick de inte tag på någon ansvarig,tydligen var de på semester och kunde inte nås. De ville inte ringa låssmed utan tyckte att vi skulle stanna en natt till men vi skulle arbeta dagen efter. Jag sa att då ringer jag låssmeden men fick till svar att jag nog får räkna med att betala själv. Har nu försökt få tag på någon ansvarig i en månad utan att lyckas. Har nu anmält dem till ARN och konsumnetverket. (våra kompisar fick ett rum som inte var dåligt städat och inga handdukar eller glas.)
翻译:看在上帝的份上,远离我吧。对于这个价格你不能期待更多,但是它非常重。但我为什么给它 1 分呢?好吧,我们把贵重物品锁在房间里的保险箱里,当我们退房时,我们无法打开它(显示屏上显示“Bat low”)。其他地方也发生过这种事,但他们能够用钥匙或类似的东西打开它……但这里没人知道该怎么做。他们给斯德哥尔摩打了电话,但没能联系上任何负责人,显然是他们正在度假,无法联系上。 他们不想打电话给锁匠,但认为我们应该再住一晚,但第二天再工作。我说我会打电话给锁匠,但被告知我可能得自己付钱。我已经尝试联系负责人一个月了,但没有成功。目前已将此事报告给 ARN 和瑞典消费者机构。 (我们的朋友得到了一间清洁得不太好的房间,没有毛巾或玻璃杯。)