点评:Jag tycker generellt att KB är en bra restaurang och bar med mycket god mat, speciellt råbiffen. Precis som det var cvid vårt senaste besök. Har alltid gillat att besöka KB.
Jag skriven detta omdöme främst för att vårt besök var mer än toppen bra, det var fantastiskt. Vi var ett sällskap på sex personer som åt middag i baren och samtliga konstaterade snabbt att servitrisen var ovanligt bra och trevlig. Vartefter kvällen pågick blev vi alla mer och mer nöjda.
Maten var som vanligt mycket god men serveringen var världsklass. Den mörka skönheten som jag tror heter Jaquline, har dessutom skrivit en bok om spritens historia, gjorde besöket bättre än vanligt. Låter kanske lite löjligt men vi alla tyckte att detta var världsklass och den bästa servitris vi upplevt på mycket länge.
Denna kvinna var inte bara duktig på det hon gör men också glimten i ögat och en rolig person med humor som smittade av sig mot oss. Som sagt, henne vill vi uppleva igen.
De fem plupparna beror främst på henne, annars hade jag nog gett fyra vilket i sig är mycket bra.
翻译:我总体认为KB是一家不错的餐厅和酒吧,食物非常好,尤其是生牛排。正如我们上次访问时一样。一直很喜欢参观 KB。
我写这篇评论主要是因为我们的访问不仅仅是伟大的,它太棒了。我们一行六人在酒吧吃晚饭,每个人很快都注意到女服务员异常友善和令人愉快。随着夜晚的过去,我们都变得越来越满意。
食物和往常一样非常好,但服务是世界一流的。那个我认为叫Jaquline的黑美人,还写了一本关于烈酒历史的书,让这次访问比平常更好。这可能听起来有点荒谬,但我们都认为这是世界一流的,是我们很长一段时间以来经历过的最好的女服务员。
这个女人不仅擅长做事,而且眼睛里闪烁着光芒,是一个有趣、幽默的人,给我们留下了深刻的印象。正如我所说,我们想再次体验她。
这五分主要是她的功劳,不然我可能就给四分了,这本身就很好了。