点评:Vi besökte restaurangen på en lördag för lunch. Det började stökigt redan från början. Vi fick en ny kille som gjorde sin första dag. Han lämnade en hel del att önska men fick åxå oerhört dålig back-up från kollegor och chef. Vinet de rekommenderade var slut och vi blev erbjudna ett annat istället. Maten lär dröja på dig, vi satt och vänta över en timma. Två hade valt schnitzel och det var tydligen orsaken. Konstigt att inte informera innan om den tog så lång tid. När maten äntligen kom så fick en i sällskapet fel. En annan person kom och dukade av halva sällskapets tallrikar och tog upp kaffebeställning. När kaffet kom ut var fortfarande massa disk kvar och det blev problematiskt att få plats med kaffet. Notera även att vi sagt till om att de behövde duka av. Noten fick vi be om och när vi kikade på notan har de tagit betalt för läsk som vi inte beställt, vatten som vi bara beställt hälften av och sen vinet som de erbjudit som ersättning kostade nästan dubbelt så mycket som det vi ursprungliga beställt. Ingen info om det. Vi stannade till hos hovmästaren som skyllde allt på den nyanställde. Riktigt låg vatten att man skyller på en nyanställd. Katastrof, märks att ledningen på detta ställe inte bryr sig så mycket med tanke på tidigare recensioner. Enda anledningen till 2 i poäng var att köket lagade god mat. För priserna på det här stället förväntar man sig betydligt mer. Lägg dina pengar på annat ställe.
翻译:我们周六去了餐厅吃午餐。它从一开始就经历了一个艰难的开始。我们有一个新人,他第一天就完成了工作。他还有很多不足之处,但同事和经理的支持也极差。他们推荐的葡萄酒缺货了,我们得到了另一种。食物需要一段时间,我们坐着等了一个多小时。有两个人选择了炸肉排,这显然就是原因。如果花了这么长时间而不提前通知,那就奇怪了。当食物终于到达时,其中一个人搞错了。另一个人走过来,清理了聚会上一半的盘子,并点了咖啡。咖啡端出来的时候,盘子还剩很多,没有地方放咖啡就成了问题。另请注意,我们被告知他们需要一块桌布。我们不得不索要账单,当我们查看账单时,他们对我们没有点的软饮料、我们只点了一半的水收费,然后他们提供的作为替代品的葡萄酒价格几乎是两倍正如我们最初订购的。没有这方面的信息。我们在管家那里停了下来,他把一切都归咎于新员工。实在是太低水位了,只能怪罪新员工了。灾难,值得注意的是,鉴于之前的评论,这个地方的管理层并不太在意。给2分的唯一原因是厨房准备的食物很好。对于这个地方的价格,你会期望更多。把你的钱放在其他地方。