点评:Förvånas! Bott Cypern och rest i många länder med flertal matkulturer! Här blev man inbjuden utav en trevlig man utanför! Som vägleder oss till ett magiskt högre bord vid vattnet! Fantastisk atmosfär med fin utsikt över Vättern. Både den unga killen & kvinnan som serverade oss var väldigt inbjudande och tillmötesgående och med leende och service. Fräscha menyer med goda alternativ! Först tänkas lite överpris men sedan när maten kom blev man genuint förvånad över hur fint upplägget var & färskt maten smakade! Toppklass enligt mig och sambon som är kock. Fantastiskt god kantarell sås med en smak av grillat från Fläskfilén! Så värt priset! Även desserten var fantastisk med roliga kombinationer, inte för mycket alternativ utan istället något för alla.
Oftast ser man bara denna atmosfär i varmare och andra länder emot Mellanöstern osv, så fantastiskt trevligt att få uppleva denna känsla och kultur i lilla Jönköping! Kommer definitivt bli stammis här! Om man jämför med hur de sett ut här tidigare år är de ett helt nytt ställe! Kommer gå långt!
Utan tvekan den bästa restaurangen Jönköping har att erbjuda!
Rekommenderar starkt! 5/5 ! :)
翻译:惊喜!我住在塞浦路斯,游历过很多国家,感受过不同的饮食文化!这次我们被一位友善的男士邀请到餐厅外面!他把我们带到了一张水边高一点的桌子旁!氛围非常棒,可以欣赏韦特恩河的美景。服务生和接待员都非常热情好客,面带微笑,服务周到。菜单很新,菜品选择丰富!起初觉得价格有点高,但食物上桌后,我们真的被餐厅的布置和食材的新鲜程度所震惊!我和我的厨师伙伴都认为这绝对是顶级的。鸡油菌酱搭配烤猪里脊的味道,美味极了!物超所值!就连甜点也很棒,搭配也很有意思,虽然选择不多,但每个人都能找到自己喜欢的。
通常这种氛围只有在温暖的中东等国家才能感受到,所以能在延雪平这样的小地方体验这种感觉和文化真是太棒了!我一定会成为这里的常客!如果跟往年相比,这里简直焕然一新!一定会大受欢迎!
毫无疑问,延雪平最好的餐厅!
强烈推荐!5/5!:)