点评:Vi var et selskab på 10 personer. Menuen var bestilt på forhånd, så det burde være ligetil, det var det tilsyneladende så bare ikke. Vi fik et dejlig bord på den skønne terrasse. Der var nogle enkelte, der ønskede en forret, og det gik fint. Men da vi havde siddet ved bordet i halvanden time, havde vi stadig ikke fået serveret hovedretten. Da hovedretten Duroc Krone endelig blev serveret, var der stadig ikke ryddet af efter forretten. Retten var indbydende anrettet, kartoflerne og salaten dejlig. Men 80 procent af kødet var ren fedt. Og det var svært at skære i for at finde kødet. Vi bad om steak knive, men de kom aldrig. Så vi kæmpede videre med almindelige bordknive. Det lidt reelle kød der var, smagte fortrinligt. Personalet var venlige og imødekommende, men nogen må have mistet overblikket. Der blev bestilt en sodavand der aldrig kom. Vi måtte bestille mere vand flere gange før det lykkedes. Vi ventede længe på flere drikkevarer. Undervejs brasede stolen sammen under en gæst i vores selskab. Heldigvis en af de yngre personer, som kun led overlast på forfængeligheden. Desserten var også meget længe undervejs. Men den var værd at vente på. Meget dejlig. Men vi havde nået at drikke kaffen før den kom. 3 stjerner, 1 for beliggenheden, 1 for den venlige betjening som tydeligvis var presset. Og 1 for desserten. Det burde kunne lade sig gøre, at gøre bedre, set i lyset af, at menuen var forudbestilt.
翻译:我们一行十人。菜单是提前订好的,所以应该很简单,但显然并非如此。我们在漂亮的露台上找到了一张漂亮的桌子。有几个人想吃开胃菜,一切都很顺利。但是,在桌旁坐了一个半小时,我们的主菜还没上来。当主菜“杜洛克克朗”终于上桌时,开胃菜仍然没有被撤走。菜品摆盘诱人,土豆和沙拉也很不错。但是80%的肉都是纯脂肪。而且很难切开找到肉。我们要了牛排刀,但他们一直没送来。所以我们只能用普通的餐刀勉强吃下去。店里仅有的一点真肉味道也很棒。工作人员很友好,也很随和,但肯定有人记错了。我们点了一杯汽水,但一直没送来。我们不得不多次点水才成功。我们等了很久才等到更多的饮料。途中,我们一行人中一位客人的椅子被压垮了。幸好那位客人比较年轻,只是虚荣心作祟。甜点也等了很久才上来。不过等待是值得的。味道不错。不过咖啡还没上来,我们就喝完了。三星,1分给位置,1分给热情友好的服务(显然是压力很大)。1分给甜点。考虑到菜单是提前订的,应该可以做得更好。