点评:Vi var 3 søstre som kom til vores fødeby og skulle spise frokost. Valget faldt på Strejf, hvilket vi bagefter fortryder. Pris og ydelse hænger ikke sammen. Vi bestilte en Nordic og 2 vand - ad libitum, stod der. Der blev spurgt om det skulle være lys eller mørk øl, hvilket undrede, da Nordic jo er lys! Vand med eller uden brus og vi bestilte 1 af hver. Der kom 2 glas vand og øl i glas. Øllen var uklar og doven og da vi bestilte mere vand, kom der et glas mere. Ved betaling gør vi opmærksom på øllen og får det svar, at han ikke lige havde flere Nordic så havde taget en anden alkoholfri øl og knappet den op inde!! -uden at gøre opmærksom på det og 20 kr. dyrere!! Øllen blev ikke drukket. Vand var ikke ad libitum, "vi havde jo bestilt med og uden brus 30 kr. pr glas". Vi spurgte til kompensation, dertil blev svaret: hvis jeg skal bestemme, så trækker jeg det ikke!
Vi betalte 195,- for et lille stykke brød med svampestuvning, ingen overvældende portion og 185,- for et stykke toast med lidt rejer og helt rogn.
Ud over den uhøflige betjening er vi skuffede og kan ikke give nogen god anmeldelse eller rekomandere restauranten til vores familie og venner. Vil gerne fremhæve at vi bor ved Vesterhavet og har med turister at gøre året rundt.
翻译:我们是三姐妹,来家乡吃午饭。我们最终选择了 Strejf,但后来我们对此感到后悔。价格和性能无关。我们点了一杯北欧咖啡和两杯水——随意喝,它说。他们问应该是淡啤酒还是黑啤酒,这很令人惊讶,因为北欧啤酒是淡啤酒!有苏打水或无苏打水,我们每种都点了一杯。杯子里有两杯水和啤酒。啤酒浑浊且口感迟钝,当我们点了更多的水时,他们又给我们上了一杯。付款时,我们指着啤酒,得到的答案是他没有更多的北欧啤酒了,所以他拿了另一瓶无酒精啤酒,然后把它解开了!! -没有注意到它和 20 克朗。更贵!!啤酒没喝完。水不是随意供应的,“我们点了加苏打水和不加苏打水的饮料,每杯 30 克朗”。我们询问了赔偿问题,得到的答复是:如果必须我决定,我就不会这么做!
我们花了 195 块钱买了一小块面包和蘑菇炖菜,份量不算太多,又花了 185 块钱买了一片烤面包,配上一些虾和整颗鱼子。
除了粗鲁的服务之外,我们还感到失望,无法给出好的评价或向我们的家人和朋友推荐这家餐厅。我想强调的是,我们生活在北海边,常年与游客打交道。