点评:Jeg bestilte i dag en bowl fra Pita Planet i Aarhus C og sjældent har jeg mødt så uhøfligt et personale. Personalet var uprofessionelt, idet de havde mere travlt med at snakke på deres modersprog end at servere deres kunder. Det virkede desværre ret intimiderende, at man som ventede kunde stod og ventede, der blev kommunikeret højlydt, mens de højlydt sang med på Britney Spears’ sang “Toxic”. Fair nok hvis det spillede i baggrunden, men forinden de overhovedet tog imod min bestilling havde de bøvlet med musikken og det virkede til, at de havde mere travlt med at styre musikken fremfor at betjene deres kunder.
Jeg køber regelmæssig hos Pita Planet i Storcenter Nord, som jeg synes har et behageligt personale. Jeg var meget skuffet over dagens oplevelse inde i Aarhus og jeg vil da også overveje, om jeg gider handle hos Pita Planet fremover efter denne behandling😬
翻译:今天我从奥胡斯 C 的 Pita Planet 订购了一碗,我很少遇到如此粗鲁的员工。工作人员不专业,因为他们更忙于用母语交谈而不是为客户服务。不幸的是,当您作为等待的顾客站着等待时,当他们大声唱着布兰妮斯皮尔斯的歌曲“Toxic”时被大声交流,这似乎相当令人生畏。如果它在后台播放就足够了,但是在他们接受我的订单之前他们已经弄乱了音乐而且看起来他们更忙于控制音乐而不是为他们的客户服务。
我经常从 Storcenter Nord 的 Pita Planet 购买,我认为那里的员工很愉快。我对今天在Aarhus的体验非常失望,我也会考虑在这次治疗后我以后是否要在Pita Planet购物😬