点评:Από φοιτήτρια μέχρι και σήμερα προτιμάμε το συγκεκριμένο καραβάκι για την βόλτα μας και τον καφέ μας στον Θερμαϊκό. Η αλήθεια είναι οτι την τελευταία φορά, πήγαμε οριακά με το χρόνο μας. Ρωτήσαμε πριν μπούμε σε πόση ώρα θα ξεκινήσουμε, αλλά όταν ήρθε η ώρα άργησε να ξεκινήσει απο την προγραμματισμένη ώρα. Το προσωπικό ήθελε να καθίσουμε στο ισόγειο επειδή είχαμε μαζί την κόρη μας, αλλά εμείς προτιμήσαμε στον επάνω όροφο, μπροστά όπως κάθε φορά! Ένας άντρας απο το προσωπικό μας σήκωσε για να καθίσουμε πιο δίπλα επειδή ήθελε να χωρέσει και άλλους. Οι υπόλοιποι παρήγγειλαν αλλά εγώ λόγω ναυτίας, δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι εκείνη τη στιγμή και με ενημέρωσε η σερβιτόρα ότι εαν δεν παραγγείλω κάτι, πληρώνω εισιτήριο. Οπότε πήρα αναγκαστικά ενα τσαγάκι από την αρχή να υπάρχει μήπως φτιάξει και το στομάχι στην συνέχεια . Στο τέλος της βόλτας, καθυστέρησε να δέσει με αποτέλεσμα να τρέχουμε πανικοβλητοι να προλάβουμε την πτήση μας. Οι τιμές στον καφέ έχουν ανέβει υπερβολικά απο την τελευταία φορά που είχαμε πάει. Έχει όμως ωραίο περιβάλλον. Ειδικά όταν ο πειρατής ανεβαίνει στο κατάρτι με την πειρατική σημαία, είναι ωραίο θέαμα με φόντο τον Λευκό πύργο!
翻译:从我还是学生时直到今天,我们更喜欢这艘特别的船来散步和在 Thermaikos 喝咖啡。事实是,上次我们有点跟不上时间了。我们在输入之前询问了我们什么时候开始,但是当时间到来时,它比预定的时间开始得晚。工作人员希望我们坐在楼下,因为我们有女儿和我们在一起,但我们更喜欢楼上,一如既往地坐在前面!一位工作人员让我们坐得更近一些,因为他想容纳其他人。其他人都点了,但我当时很恶心,不想点任何东西,服务员告诉我,如果我不点任何东西,我就要付票了。所以我只好从一开始就喝一杯茶,以防后来胃好了。旅程结束时,他搭机迟到了,所以我们惊慌失措地跑去赶飞机。自从我们上次去以来,咖啡价格已经上涨了很多。 但它有一个很好的环境。尤其是当海盗举着海盗旗爬上桅杆的时候,以白塔为背景,真是一道靓丽的风景!