点评:Πήγαμε Κυριακή μεσημέρι για φαγητό με τον σύζυγο. Είμαστε κάτοικοι των Ιωαννίνων από το 2008 και έχουμε ψιλοβαρεθεί τα ίδια και τα ίδια μαγαζιά που προσφέρουν τα συνηθισμένα, επίσης μαγειρεύουμε στο σπίτι σε καθημερινή βάση, οπότε θέλαμε κάτι διαφορετικό. Και το βρήκαμε: ένας όμορφος και ζεστός χώρος, με φυσικά υλικά (πετρα και ξύλο), παλαιϊκή, "παραδοσιακή" διακόσμηση, αλλά όχι φολκλορ, όλα μετρημένα και τοποθετημένα όμορφα. Το φαγητό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Μαγειρεμένα όλα με μεράκι, χωρίς προσπάθεια να δείξουν κάτι, χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, αλλά πεντανόστιμα και ισορροπημένα. Πήραμε χόρτα άγρια, λαχανόπιτα, κοτόπιτα, λαχανοντολμάδες, ρεβύθια με χωριάτικο λουκάνικο στη γάστρα (το καλύτερο πιάτο) και πατάτες τηγανιτές. Οι πατάτες ήταν όπως τις έφτιαχναν πολύ παλιά, πριν τις φριτέζες και τα προμαγειρεμένα, αυθεντικές πατάτες από την περιοχή κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες στο τηγάνι. Γνήσιο φαγητό , καλομαγειρεμένο, απλό, χωρίς 5 χιλιάδες υλικά και σάλτσες, η γεύση αναδεικνύεται από τα ίδια τα υλικά. Παντού ακουγόταν 'μμμμμ' από όλους που δοκίμαζαν το φαγητό. Οι τιμές ήταν τίμιες. Ένα συν για εμάς ήταν ότι, επειδή ήταν περίπου 20 λεπτά από τα Γιάννενα, μας έδωσε και την αίσθηση της εκδρομής. Σίγουρα θα ξαναπάμε και θα πάρουμε και φίλους μαζί.
翻译:我们周日下午和丈夫一起去吃午餐。自 2008 年以来,我们一直是约阿尼纳州的居民,我们厌倦了那些提供平常服务的商店,我们每天也在家做饭,所以我们想要一些不同的东西。我们发现了它:一个美丽而温暖的空间,采用天然材料(石头和木材),古老的“传统”装饰,但不是民间传说,所有的测量和放置都很漂亮。食物很棒!一切都是用爱烹制的,没有试图展示任何东西,没有试图给人留下深刻的印象,但美味且平衡。我们吃了野菜、卷心菜馅饼、鸡肉馅饼、卷心菜饺子、鹰嘴豆配乡村香肠(最好的菜)和炸薯条。薯条是很久以前的制作方式,没有油炸锅和来自该地区的预煮、正宗的手切和平底锅炸土豆。正宗的食物,煮得好,简单,没有五千种食材和酱料,味道是由食材本身凸显出来的。每个尝试食物的人都发出“嗯嗯”的声音。价格很公平。对我们来说一个优点是,由于距离约阿尼纳大约 20 分钟路程,所以也给了我们一种游览的感觉。我们一定会再去并带着朋友一起去。