点评:Πηγαίνω στην Πάργα τα τελευταία 4 χρόνια...αρχικά με την οικογένεια μου και έπειτα με την σχέση μου καθώς το θεωρώ ένα από τα πιο ωραία μέρη για να πάει κανείς...οι απόψεις για την περιοχή απίστευτη όπως και για τους ανθρώπους της...πήγα στο maestro bakery για να πάρω ένα καφέ και ίσως κάτι ακόμα για πρωινό με την κοπέλα μου καθώς ακουσα καλά λόγια για το μαγαζί και για τα γλυκά του...τις πρωιγοημενες χρονιές πήγαινα συνήθως απόγευμα για καφέ και γλυκό κάτι που συνηθίζαμε...συνήθως μας εξυπηρετούσε μια ευγενέστατη κυρία χαμογελαστή και πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε απορία μας πέρα από την δουλειά της σχετικά με την περιοχή...έτυχε μια φορά να πάμε ένα πρωί και μας εξυπηρέτησε ένας ηλικιωμένος κυριος αρκετά απότομος με τα λόγια του αλλά και με την συμπεριφορά του....επιχείρησα να πάω άλλη μια φορά με αποτεσμα να είναι ο ίδιος κυριος και έφυγα...το μαγαζί είναι κομπλέ απλά θα ήθελα να πω μια προσοχή στο προσωπικό γιατί είναι κριμα
翻译:过去 4 年我一直去帕尔加...首先是和我的家人,然后是我的恋人,因为我认为这是最好的去处之一...该地区的景色和人们一样令人难以置信。 .我去maestro面包店喝了杯咖啡,或许还可以和女朋友一起吃点别的早餐,因为我听说这家店和它的糖果都不错……早年我通常在下午去喝咖啡和我们用过的甜食......我们通常由一位面带微笑的好女士服务,愿意回答我们工作以外的有关该地区的任何问题......有一次我们碰巧有一天早上去,一位年长的绅士为我们服务,他的言辞非常犀利但也因为他的行为......我试图再去一次,结果他还是同一个绅士,然后我离开了......商店已经满了,我只想对工作人员说一句警告,因为这是一种耻辱