点评:φύγαμε από Θεσσαλονίκη για λουτρά πόζαρ μετά από μια όχι και τόσο επιτυχή συνάντηση. Στο δρόμο ανακεφαλαιώναμε τα τι και τα πως και τα γιατί και τι κάνουμε από δω και πέρα.
Το subaru κατάπινε τα χιλιόμετρα της μακεδονικής πεδιάδας.
Πριν το ταξίδι είχα ρίξει μια ματιά σε ενδιαφέροντα εστιατόρια της περιοχής. Είχα σημειώσει το 'βασιλικό', αν βολέψει και είμαστε κοντά.
Ένα τσεκάρισμα στο GPS και καταλάβαμε ότι περνάμε από πολύ κοντά. Τηλεφωνήσαμε για να σιγουρευτούμε ότι είναι ανοικτό και νάμαστε.
Όσο πλησιάζαμε, τόσο αναρωτιόμαστε 'τι να είναι τούτοι, που πήγαν και χώθηκαν σε αυτό το μακεδονικό φαρ ουέστ'.
Κοντά στην είσοδο του χωριού βρήκαμε το μαγαζί, πολύ συμπαθητικό εκ πρώτης όψεως. Απογευματάκι και είμασταν οι πρώτοι πελάτες.
Σεφ και σύζυγος καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι στην αυλή και τα έλεγαν και στην αυλή έπαιζαν τα παιδάκι. Πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Καθίσαμε στο τραπέζι που μας υπέδειξαν, στρώθηκε και ήλθε ο κατάλογος.
Τι ευχάριστη έκπληξη!
Μαζεμένος με φρεσκάδα και ωραίες περιγραφές.
Παραγγείλαμε και χαλαρώσαμε.
Ότι ήλθε ήταν εξαιρετικό, περιποιημένο με άψογη τεχνική και νοστιμιά.
Ένα μπιστρό, ένα εστιατοριάκι χωριού, που αξιοποιεί τα φρέσκα υλικά για να προσφέρει αγάπη, θαλπωρή και νοστιμιά.
Τι τυχεροί που είμαστε, νέα παιδιά παίρνουν δύσκολες αποφάσεις και υπηρετούν με αφοσίωση μια τέχνη, που σκοπό έχει να προσφέρει αγάπη και ευχαρίστηση.
Μπράβο και κουράγιο.
Σας ευχαριστούμε πολύ, μας ταΐσατε, μας χαλαρώσατε, μας ξεπροβοδίσατε.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στα όνειρά σας.
翻译:在一次不太成功的会议后,我们离开塞萨洛尼基前往波萨尔浴场。在途中,我们回顾了从现在开始我们做什么、如何做、为什么做以及做什么。
斯巴鲁吞没了绵延数公里的马其顿平原。