点评:Πήγα με την οικογένεια μου Καθαρά Δευτέρα στο εν λόγω κατάστημα και η εξυπηρέτηση ήταν απαράδεκτη. Τα φαγητά ήρθαν μετά από σχεδόν μία ώρα και όχι όλα μαζί, με αποτέλεσμα να τρώει ο καθένας μόνος του. Όταν εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου, μου είπαν με έντονο ύφος ότι σήμερα έχει πολλή δουλειά και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Αν το κατάστημα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε όσα τραπέζια έχει στο μαγαζί του, ας μη τα γεμίζει με πελάτες. Το κοτόπουλο φιλέτο που παραγγείλαμε για τον πιτσιρικά (δεν τρώει ψαρικά) ήταν να το πετάξεις στον τοίχο. Ακόμα κι όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, χρειάστηκε να περιμένουμε είκοσι λεπτά για να μας έρθει. Κι όταν σχολίασα στην κυρία στην οποία θα πληρώναμε ότι δε μας έφεραν γλυκό όπως στα υπόλοιπα τραπέζια, η απάντησή της ήταν, πάλι σε έντονο ύφος, ότι δεν πάνε σε όλα τα τραπέζια (ίσως μόνο σε αυτά που θέλουν??? δεν ξέρω, μάλλον λοταρία είναι το γλυκό) και εν πάση περιπτώσει αν θέλουμε γλυκό να μας φέρουνε (με ύφος δέκα καρδιναλίων)!!! Αρνήθηκα φυσικά, πλήρωσα και έφυγα. Προσωπική μου άποψη, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι λόγω φόρτου εργασίας η περιποίηση ήταν ελλιπής, επ’ ουδενί η αγένεια δεν δικαιολογείται.
翻译:我在清洁星期一和家人一起去了这家商店,这项服务是不可接受的。将近一个小时后食物就来了,而且不是一起吃,所以每个人都一个人吃。当我表示不满时,他们用激烈的语气告诉我,今天很忙,他们对此无能为力。如果商店无法处理其店内的桌子数量,请不要让顾客坐满。我们为 pizzirika(他不吃鱼)点的鸡柳很受欢迎。即使当我们要账单时,我们也不得不等待二十分钟才能拿到账单。当我对我们要付钱的那位女士评论说他们没有像其他桌子那样给我们带来甜点时,她的回答再次以强烈的语气说他们不会去所有桌子(也许只有那些想要的???我不知道,可能彩票是甜点)而且无论如何,如果我们想要糖果,他们应该给我们带来(十个红衣主教风格)!我当然拒绝了,付了钱就走了。我个人的意见,即使我们假设由于工作量而缺乏梳理,也没有任何粗鲁的借口。