点评:Een hele nare ervaring overgehouden aan dit restaurant door een handtastelijke opdringerige ober.
Op het moment dat ik ff naar het toilet was werd hij handtastelijk naar mijn vrouw door over haar heen te buigen en over haar rug te wrijven waardoor ze zo verbouwereerd was dat ze niks wist te zeggen.
Tevens op het moment dat hij achter mij stond gaf hij steeds een knipoog in haar richting.
Niet alleen hebben wij hierdoor een nare ervaring aan het restaurant overgehouden, maar tevens heeft mijn vrouw een deuk opgelopen in haar vrouw zijn omdat een ober die geen respect voor vrouwen heeft en zichzelf als man zo geweldig vindt haar ongevraagd denkt te kunnen betasten.
Het besef wat er nu echt gebeurd was kwam 2 dagen later pas keihard binnen. Vervolgens heb ik de eigenaar gebeld om dit voorval te bespreken.
Deze vond dit heel normaal en gaf aan dat deze ober dit vaker deed.
Op het moment dat ik aangaf dat dit niet normaal is en we overwegen om stappen te ondernemen probeerde hij het af te kopen met 100 euro en een diner met een fles wijn wat de klap nog groter maakt omdat er totaal geen besef of medeleven is.
Wat een waardeloos restaurant zonder integriteit!!
翻译:由于粗鲁、咄咄逼人的服务员,在这家餐厅的经历非常糟糕。
当我去厕所时,他开始抓住我妻子,弯腰揉背,弄得我妻子惊得说不出话来。