点评:Zeer lekker en kwalitatief eten, uitgebalanceerde smaken en verrassende wijnkeuze. Dé driegangenmenu bood voldoende variatie en er werd rekening gehouden met allergieën.
Enige minpuntje was dat wij voor onze jonge kinderen graag een aangepast menu hadden gewild (wij vroegen voorpla en hoofdgerecht door hen te laten delen en 2 dessertjes te voorzien). Men stelde voor 2 hoofdgerechten en 2 desserts in de plaats te geven.
Dat zorgde evenwel ervoor dat onze kindjes nog langer moesten wachten om te kunnen eten, maar men rekende ook 2 menu’s aan voor de kinderen met slechts 7 euro korting voor de voorpla die dan niet werd geserveerd, in plaats dus van 1 menu en 1 extra dessertje. Dat is ons inziens dus veel te weinig verschil, want hadden we dit geweten dan zouden we liever de volle menu hebben besteld en dusnoods zelf een extra voorpla gegeten / gedeeld hebben. De porties mochten gerust iets ruimer, dus 14 euro minder betalen voor het ontbreken van 2 voorpla’s is echt niet voldoende.
Voor de rest, qua versheid van de producten en het eten zeker niets op aan te merken. Ook lekker warm brood, maar had ook wel wat meer mogen zijn.
翻译:非常美味和高品质的食物,均衡的口味和令人惊讶的葡萄酒选择。三道菜的菜单提供了足够的变化,并且考虑到了过敏。
唯一的缺点是我们希望为年幼的孩子提供经过改编的菜单(我们要求他们共享前盘和主菜,并提供 2 种甜点)。建议更换2道主菜和2道甜点。
然而,这意味着我们的孩子不得不等待更长的时间才能吃东西,但他们还为孩子们收取了 2 份菜单的费用,前盘没有提供 7 欧元的折扣,而不是 1 份菜单和 1 份额外的甜点。在我们看来,这差别太小了,因为如果我们知道这一点,我们宁愿订购完整的菜单,因此自己吃/分享一个额外的前盘。这些部分可能会稍微大一些,因此因为缺少 2 个前板而少付 14 欧元真的是不够的。
至于其他方面,就产品和食物的新鲜度而言,当然没有什么可批评的。也不错的热面包,但本来可以多一点。