点评:Omdat de vrouw zot is van Italiaans eten zijn we gisteren eens Bistro Salvatore gaan testen, weeral achter den hoek, in de Witte Nonnenstraat. Van buiten ziet het er meer als een tea-room uit maar binnen is het een typisch Italiaans restaurant/bistro. Niet chic, maar gewoon gezellig met mooie fotos van Vespas en Fiat 500. Een familierestaurant. Vriendelijke bediening zonder opdringerig over te komen maar met wel duidelijke uitleg over de specials. Ik nam als voorgerecht scampis en die waren werkelijk juist gebakken, het was gene caoutchout, zoals soms. Daarna 2 verschillende escalopes die zonder meer werkelijk waren zoals het moest. Dus ze hebben er 2 nieuwe klanten bij. Het enige minpuntje is dat ze eens moeten investeren in nieuwe messen, geen enkele sneed goed, zeg maar slecht, maar dat is geen reden om daar niet meer te gaan. Goeie Italiaander gevonden achter de hoek, echt.
翻译:因为妻子对意大利菜很着迷,所以我们昨天又去了拐角处的 Witte Nonnenstraat 试了试 Bistro Salvatore。从外面看它更像是一间茶室,但里面却是一家典型的意大利餐厅/小酒馆。不别致,但配上 Vespas 和菲亚特 500 的精美图片,感觉很惬意。一家家庭餐厅。友好的服务,但不急于求成,但对特色菜有明确的解释。我把 scampis 作为开胃菜,它们真的只是油炸的,不像有时那样。然后是 2 个不同的肉排,它们应该是这样的。所以他们有 2 个新客户。唯一的缺点是他们应该投资购买新刀,没有人能切得好,说不好,但这不是不再去那里的理由。真的,在拐角处找到了一个不错的意大利人。