点评:Storm is gelegen buiten het centrum aan de visserskaaien. Makkelijk bereikbaar met parkeermogelijkheid voor de deur. De omgeving stelt weinig voor maar eens binnen kom je terecht in een warm, gezellig en mooi interieur. De ontvangst van mevrouw is hartelijk met een eeuwige glimlach. Kortom, je voelt je onmiddellijk thuis. De menukeuze is beperkt, 4 of 5 gangen met of zonder aangepaste wijnen. Maar deze eenvoud maakt Storm ook bijzonder. De chef-kok beperkt zo zijn bereidingen die hij met verse ingrediënten perfect afwerkt. De 4 amuses zijn ronduit heerlijk en erg origineel, telkens geserveerd met de juiste duiding. Voor-en hoofdgerecht waren ook zeer lekker en ook voldoende qua portie. De wijnkeuze van mevrouw was ook origineel, perfecte pairing. Ikzelf die niet van Gamay hou, liet me toch verleiden voor de gekozen frisse Beaujolais bij de vlaswijting en ik had er geen spijt van. Fris dessert rondt de fijne beleving volmaakt af. Prijzig, dat wel. Reken op 300€ per koppel. Maar de vriendelijkheid van de uitbaters en het culinaire hoogstaand niveau zorgen ervoor dat we zeker teruggaan.
翻译:Storm 位于钓鱼码头中心外。门前设有停车场,交通便利。周围的环境不是很令人印象深刻,但一旦进去你就会发现一个温暖、舒适和美丽的室内装饰。女士的接待很热情,脸上始终带着微笑。简而言之,您立即就有宾至如归的感觉。菜单选择有限,只有 4 或 5 道菜,有或没有搭配的葡萄酒。但这种简单性也使 Storm 变得特别。厨师限制了他的准备工作,并用新鲜的食材完美地完成了它们。 4 道开胃小菜绝对美味且非常原创,每道都有正确的说明。前菜和主菜也很好吃,份量也很足。这位女士选择的葡萄酒也是原创的,完美的搭配。尽管我不喜欢佳美,但我还是被我选择的新鲜博若莱和亚麻鳕鱼所吸引,我并不后悔。新鲜的甜点让美妙的体验更加完美。价格昂贵,是的。每对情侣 300 欧元。但业主的友善和高水平的烹饪确保我们一定会回去。