点评:Wij hebben een 5-daagse reis naar Tongeren geboekt, langer kon niet, bij een organisatie die ook voor vermaak ( inclusief) zorgt. Goede start was de stadsrondleiding. Prettige formule die kontakt met hotelgenoten gemakkelijk maakt. De eetzaal was eigenlijk wat te klein, omdat alle gasten tegelijk moesten ( ja moesten) dineren en ontbijten. Ook spijtig dat die eetzaal niet voor de diverse evenementen werd gebruikt maar juist de veel kleinere ontvangsthal, waarin ook een bar was. Daardoor was er geen plaats om rustig te zitten praten met onze nieuwe vrienden. Het ontbijt vond ik ruim voldoende, de lunch ( één keer gebruikt, verder steeds een lunchpakket) matig en het uitgeserveerde diner was lekker maar wel erg afgepast. Echter de ligging van het hotel is mooi centraal. Het hotel is mooi. Een mix van oud en nieuw ( voormalig klooster). De antiekmarkt opzondag begint vóór de deur. De kamers mooi met fantastische bedden en een fijne douche, en een kluisje. Vlakbij het Gallo-Romeins museum ( ga er heen) en vlak bij een stuk natuur: het herstel van de loop van de Jeker in hrt gebied Kevie. En nog een plus voor de bediening: die is hartelijk en sympathiek, ook als het heel druk is met weinig collega's. Tongeren is zeker een weekbezoek waard en dan is dit hotel een goede keus.
翻译:我们通过一个组织预订了去通厄伦的 5 天旅行,该组织还提供娱乐活动(包含在内),但时间太长了,无法再继续旅行了。这次城市之旅是一个良好的开端。令人愉快的方案使得与酒店客人的联系更加轻松。餐厅实际上有点太小了,因为所有客人必须(是的,必须)同时吃晚餐和早餐。遗憾的是,餐厅不用于举办各种活动,而是使用规模小得多的接待厅,其中还设有一间酒吧。结果,我们没有地方可以安静地坐下来和新朋友聊天。我发现早餐绰绰有余,午餐(只吃过一次,其他都是打包午餐)很一般,晚餐很美味但分量很足。然而,酒店的位置非常中心。这家酒店很漂亮。新旧混合(以前的修道院)。周日的古董市场就在门口开始。房间很漂亮,有舒适的床、舒适的淋浴和保险箱。靠近高卢罗马博物馆(去那里)并且靠近一片大自然:Kevie 地区的 Jeker 河道的修复。服务的另一个优点是:即使在同事很少、非常忙碌的情况下,服务仍然热情友好。通厄伦绝对值得花一周时间游览,这家酒店是一个不错的选择。