点评:Eenvoudige kamer, bed met 'topper', welke heen en weer schuift. Goede douche, in toilet kon er geen wasbakjes vanaf, moet dan naar douche met wastafel, aan andere kant van de kamer om handen te wassen. Geen bergruimte, alleen een metalen rek met glas plaatjes om wanneer te leggen. Ontbijt 1e dag wel aardig, bruin en wit brood , alleen scrambled eggs, geen gekookte eieren, beleg e.d. redelijk.
Op 2e dag nog maar 1 snee bruin brood, gevraagd om brood (aan wie later manager bleek te zijn) er lagen alleen paar stukjes droog stokbrood, de man vroeg verbaasd, wilt u nog brood? Hij legde uit dat het uit de vriezer kwam en dat het een kwartier duurde om af te bakken. Er is een broodoven, maar brood ging in magnetron.
We hebben maar wat droog stokbrood gegeten en zijn na een kwartier wachten maar weggegaan. Wit brood hebben we in de 6 dagen van ons verblijf niet meer gezien!
Bruin brood is redelijk maar soms niet goed gebakken, verder croissants en chocolade broodjes. Je betaalt €17 pp voor ontbijt. ADVIES, betaal 3 euro meer en ga in centrum eten, dan ruim buffet in de vele restaurantjes!! DIT ONTBIJTJE IS GEEN 17 EURO WAARD!
翻译:房间很简单,床上有可前后滑动的“顶篷”。淋浴不错,卫生间没有水槽可以拆卸,洗手后必须走到房间另一边带水槽的淋浴间。没有储物空间,只有一个金属架子,架子上放着玻璃盘子。第一天的早餐不错,有黑面包和白面包,只有炒鸡蛋,没有煮鸡蛋,配料等也还算合理。
第二天只有一片黑面包,我向经理要面包,结果只有几根干法棍,经理很惊讶地问,你还要面包吗?他解释说面包是从冰箱里拿的,烤了十五分钟。房间里有面包烤箱,但面包是用微波炉烤的。
我们只吃了一些干法棍,等了十五分钟就离开了。我们住了六天,再也没见过白面包!
黑面包价格合理,但有时烤得不太好,其他都是羊角面包和巧克力卷。早餐每人17欧元。建议你再加3欧元,在市中心吃,然后再去众多餐厅享用丰盛的自助餐!!这早餐不值17欧元!