点评:Gelegen in de Vleeshalle is dit onderdeel van het foodhal concept, waarbij je centraal in de hal een tafeltje kunt uitzoeken en dan via de telefoon eten en drinken kunt bestellen bij de verschillende eetgelegenheden. Wij bestellen een aantal verschillende tapas bij dit restaurant en deze zijn erg wisselend van kwaliteit. De serranoham kroketjes en ook de gamba’s zijn lekker, maar de calamares vallen erg tegen: uit de diepvries en dan die van het slechte soort. Dikke, melige ringen, waarin geen inktvis te herkennen is. Het rundspiesje met tomatensalsa is lachwekkend. Echt een mini spiesje (in totaal misschien 30 gram vlees) met op zich prima rundvlees, op een overdadige hoeveelheid salsa van tomaat om het nog iets te laten lijken. Maar ik heb een runderspiesje met tomatensalsa besteld en niet een tartaar van tomaat met een minuscuul beetje vlees. Dit is echt compleet buiten verhouding. De champignons met knoflook zijn niet heel vers en bijzonder. Ook de ansjovisjes zijn erg standaard en weinig onderscheidend.
翻译:它位于 Vleeshalle,是美食大厅概念的一部分,您可以在大厅中央选择一张桌子,然后通过电话从各个餐馆订购食物和饮料。我们在这家餐厅点了许多不同的小吃,它们的质量差别很大。塞拉诺火腿炸丸子和虾很好吃,但是鱿鱼却很令人失望:是从冰箱里拿出来的,而且很差。厚而粉状的环内无法辨认出鱿鱼。番茄莎莎酱牛肉串太可笑了。一串非常小的串肉(总共大概 30 克肉)搭配一些优质牛肉,再加上大量的番茄酱,让它看起来颇有风味。但我点的是番茄莎莎酱牛肉串,而不是带一点点肉的番茄鞑靼。这完全是不成比例的。蒜蓉蘑菇不太新鲜,也不特别。凤尾鱼也很普通,没有什么特色。