点评:Hele slechte service.
Een tafel kunnen bemachtigen in deze hotspot. We waren vroeg 17:45 ivm onze dochter van 1 jaar. Hadden een tafel geeeserveerd op het verwarmd terras. Er was geen kinderstoel( hadden hier om gevraagd) dit is op zich geen probleem. De ober wees naar de tafel en liep vervolgens weg. De kinderwagen paste niet door de looproute en ook niet aan de tafel. We werden niet begeleid terwijl andere gasten wel naar de tafel werden begeleid. 5 minuten aan de deur moeten wachten. Vervolgens werden we binnen neergezet. Veel te harde muziek voor een klein kindje. Toen moest ik weer op zoek naar een over. Werden we buiten aan een tafel aan de straat gezet zonder verarming. Het duurde 20 minuten voordat er iemand kwam. We waren bijna al weggegaan ( hadden we moeten doen) . 15 minuten later het eten besteld , 1 voorafje en 3 gerechten. Gevraagd of dit tegelijk kon komen ivm onze dochter. Dit kon, gebeurde niet . Hey heeft 1 uur en 45 minuten geduurd om 2 curry’s te serveren. Ik moest zelf weer op zoek naar onze over ober om te vragen hoelang het duurde. Hij vroeg waar ik zat?! Zei het komt vast zo en liep weg zonder ik kon reageren. Niemand kwam tussendoor aan tafel. echt dramatische service. Het eten was lekker!
翻译:服务很差。
能够在这个热点找到一张桌子。由于我们一岁的女儿,我们下午 5:45 就提前到了。在有暖气的露台上预订了一张桌子。没有高脚椅(我们曾要求过一把),但这本身并不是问题。服务员指了指桌子然后走开了。婴儿车无法通过走道或停在桌子上。当其他客人被护送到他们的餐桌时,我们没有受到护送。不得不在门口等了5分钟。然后我们被带进去了。对于小孩子来说,音乐太吵了。然后我不得不再次寻找一个。我们被安排在街边的一张桌子旁,没有过着贫困的生活。过了 20 分钟才有人来。我们几乎就要离开了(应该的)。 15分钟后点了菜,1份开胃菜和3份菜。询问这是否会因为我们的女儿而同时发生。这不可能发生。嘿,上两份咖喱花了 1 小时 45 分钟。我不得不再次去找我们的服务员询问需要多长时间。他问我坐在哪里?!她说这很可能会发生,然后就走开了,我还没来得及回应。中间没有人来到谈判桌前。真正引人注目的服务。食物很美味!