点评:Voor mij eerste en laatste keer!!!
Na lang zoeken op dit eettent beland. Menú besteld eten gekregen duurde niet lang dat scheelt. Gegeten lekker rustig kunnen bijkletsen met vriendin. Moesten zelf vragen om tafel af te ruimen en of we menukaart mochten voor wat.
(Apart terwijl niet druk was)
Onze koffie op opgestaan rekening betaald. Toen ik thuis aankwam wou ik mijn deel van de rekening overmaken naar mijn vriendin en kwam ik er achter dat er gewoon een heel menú van bijna 26 euro extra in rekening is gebracht like what. Zo stom dat we dat niet eerder zagen, maar goed wij helemaal weer terug naar de zaak verhaal gehaald. Totaal niet vriendelijk excuus werd wel aangeboden, maar meteen vinger wijze op een een ander. Sorryy met alle respect ik moest vanuit huis weer terug voor letterlijk een hele menú die extra is berekenend had op ze minst laten blijken op een professionele manier je excuses aangeboden en desnoods wat aangeboden of wat dan ook bedoel maar de manier houding nee hou niet van kapsones was maar 1 die vriendelijk was dat meisje dat nog niet goed nl sprak rest mag echt een cursus vriendelijkheid nemen!!
Jammer maar hell no dat ik hier terug kom!
翻译:对我来说是第一次也是最后一次!!!
经过长时间的搜索,最终来到了这家餐厅。 Menú 订购的食物很快就收到了,这很重要。与朋友安静地聊天。不得不问自己清理桌子,如果我们可以有什么菜单。
(不忙时分开)
用站立帐户支付我们的咖啡。当我到家时,我想把我的那部分账单转给我女朋友,结果发现几乎 26 欧元的整个菜单被额外收费了。太愚蠢了,我们以前没有看到,但是我们一路回到故事。提供了完全不友好的道歉,但立即将矛头指向另一个。抱歉,恕我直言,我不得不从家里回来,因为整个菜单都是额外计算的,至少以专业的方式向他们道歉,并在必要时提供了一些东西或其他什么,但态度不不喜欢的态度只有 1谁对那个还不善言辞的女孩友善,剩下的可真要好好上课啊!
太糟糕了,但我不会回到这里!