点评:Als verrassing voor de 50ste verjaardag van mijn vriendin een vliegles van 45 minuten met alles erop en eraan geboekt bij Lion Air op Rotterdam - The Hague Airport. Wij werden hartelijk ontvangen door Michel. Het vliegtuigje (Cessna Skyhawk II) stond al klaar. Wij kregen een uitgebreide uitleg de werking van het vliegtuigje. We mochten zelf een vliegroute uitkiezen (Rotterdam Airport - Maassluis - Hoek van Holland - Maasvlakte - Brielle - Rozenburg - Rotterdam Centrum - De Kuip - Bergschenhoek- Rotterdam Airport. Daarna moest mijn vriendin zelf taxiën naar de startbaan. Aldaar werd nog even alles gecheckt en zijn we de lucht in gegaan. Een prachtige ervaring, zelf heb ik veel foto's en filmpjes gemaakt en met een GoPro werd de hele vlucht ook opgenomen. Daarna het vliegtuigje weer veilig aan de grond gezet. Het was een super ervaring om nooit te vergeten. Met grote dank aan Michel die heel enthousiast en kundig ons een onvergetelijke dag heeft bezorgd. Een dikke aanrader dus!!
翻译:作为我女朋友 50 岁生日的惊喜,我在鹿特丹 - 海牙机场预订了狮子航空 45 分钟的飞行课程,内容包括所有细节。我们受到了米歇尔的热烈欢迎。飞机(Cessna Skyhawk II)已经准备就绪。我们收到了有关飞机工作原理的详细解释。我们被允许自己选择飞行路线(鹿特丹机场 - 马斯路易斯 - Hoek van Holland - 马斯维拉克特 - 布里勒 - 罗岑堡 - 鹿特丹中心 - 德库伊普 - Bergschenhoek - 鹿特丹机场。之后我女朋友不得不自己打车到跑道。一切都在这经过检查,我们飞上了天空,我拍了很多照片和视频,然后飞机再次安全着陆,我永远不会忘记。感谢米歇尔,他非常热情,知识渊博,让我们度过了难忘的一天!