点评:We komen al jaren zo nu en dan bij Poseidon. De laatste tijd hebben we gezien dat de prijzen enorm gestegen zijn en de porties steeds kleiner worden. Zo ook nu weer. Hetgeen we als hoofdgerecht op ons bord kregen en waar we €23 p/p voor moesten betalen, was echt de hoeveelheid van een kindermenu. Echt bedroevend. De voorgerechten waren helemaal erg. Griekse kaasballetjes voor €9,25. Wat krijg je daarvoor? 3 mini kaasballetjes, ter grootte van een twee euro munt, met wat verlepte sla eronder. Voor die prijs is dat echt schandalig. De bediening vinden we ook steeds slechter worden helaas. De eigenaar is allesbehalve vriendelijk. Hij stond normaal gesproken altijd achter de bar en dat kan hij beter blijven doen, want klantencontact is niet aan hem besteed. Er kan geen lachje of vriendelijke blik vanaf. We moesten, nadat we de menukaart (oftewel placemat) hadden gehad, ruim een half uur wachten tot iemand de bestelling kwam opnemen. Vervolgens werd ons iets later gevraagd of we nog een drankje wilde, maar dat kwam niet. Daar hebben we twee keer opnieuw om moeten vragen en uiteindelijk opnieuw moeten bestellen. Om uiteindelijk bij het afrekenen te zien dat er twee drankjes teveel op de rekening stonden. Dus die waren wel op de rekening gezet, maar nooit gebracht. Heel slecht. Allemaal van die kleine dingen die het niet prettig maken. We snappen dat alles duurder wordt, maar voor ons is de prijs in verhouding tot de porties echt een reden om niet meer naar Poseidon te gaan.
翻译:多年来我们时不时地来波塞冬。最近我们看到价格飞涨,而且份量越来越小。现在也一样。我们盘子里的主菜是儿童菜单,每人要付23欧元。真是令人难过。首发完全糟糕。希腊奶酪球 9.25 欧元。你能得到什么? 3个迷你奶酪球,两欧元硬币大小,下面放一些枯萎的生菜。对于这个价格来说,实在是太离谱了。不幸的是,我们也认为服务越来越差。店主一点也不友好。他通常总是站在吧台后面,他最好继续这样做,因为客户接触不适合他。任何微笑或友好的表情都无法逃脱它。当我们收到菜单(或餐垫)后,我们不得不等待半个多小时才有人来拿我们的订单。过了一会儿,有人问我们是否想再喝一杯,但我们没有。我们不得不两次要求这个,最终不得不再次订购。最后付钱的时候才发现账单上多了两杯饮料。所以它们被包含在账单中,但从未交付。非常糟糕。所有这些小事都会让人不愉快。我们知道一切都变得越来越贵,但对我们来说,与部分相关的价格确实是不再去波塞冬的原因。