点评:Wij kwamen hier eten met vijf, waarvan 1 kinderstoel, maar konden dit nergens aangeven. Dus we hadden gereserveerd voor vier personen, aangezien de kleinste niet hoefde te eten.
Als eerste werd het al niet gewaardeerd dat we vroegen waar we de buggy neer konden zetten (aangezien deze niet naar boven kon). Toen was het al helemaal foute boel toen we dus met vijf kwamen in plaats van vier. Dus, om niet in de weg te zitten, moesten we naar boven zo ver mogelijk in de hoek gaan zitten. Ook moesten we zelf de kinderstoel maar de smalle trap op tillen. Toen we eindelijk zaten, werd ons ook nog verteld dat we anders moesten gaan zitten, omdat de bediening anders over de kinderstoel zou struikelen (we zaten al helemaal in een hoek en bijna alle tafels waren leeg). Toen we boven zaten werd er ook nog over ons gepraat en gewezen en keken ze erg boos naar ons. En dit allemaal omdat we nergens aan konden geven dat we een kinderstoel erbij wouden.
Verder was er een meisje die ons bedienden die wel super aardig was. Het eten was ook prima, behalve de loempia, die kwam gewoon uit de supermarkt op een klein bedje sla en dat voor €20,-
翻译:我们和五个人一起来这里吃饭,其中包括一把高脚椅,但无法在任何地方表明这一点。所以我们订了四个人的位子,因为最小的一个不需要吃饭。
首先,我们询问可以把婴儿车放在哪里(因为它不能上楼),这并没有得到赞赏。当我们带着五个而不是四个时,事情就完全错误了。所以,为了避免妨碍,我们不得不坐在楼上尽可能远的角落里。我们还得自己把高脚椅搬上狭窄的楼梯。当我们终于坐下时,我们还被告知我们必须以不同的方式坐,因为否则工作人员会被高脚椅绊倒(我们已经坐在角落里,几乎所有桌子都是空的)。当我们上楼时,人们也议论我们并指着我们,他们看起来很生气。所有这一切都是因为我们无法在任何地方表明我们想要一把高脚椅。
还有一个为我们服务的女孩,她非常好。食物也很好,除了春卷,它是从超市买来的,放在一小片生菜上,售价 20 欧元。