点评:Via een snelle lift naar de 26e verdieping. Geweldig uitzicht, wij staan nog even op het terras om ons heen te kijken., Afgekomen op speciaal 5-gangen menu vanuit mail van Lute. ieder hapje is fantastisch, maar 5 kleine gerechten (zonder amuses en ook mini hoofdgerecht) is niet echt veel. Er wordt ook niet meer voor nagerecht gevaagd of we kaas willen hebben (weet ook niet of dat op de kaart staat), anders hadden we dat wel gedaan. Dan het interieur, je mist een beetje een ‘ soul’ op deze plek, een beetje of je in een meubelwinkel zit, en dat is het feitelijk ook (want daardoor kom je ook binnen en dat hoort hier ook bij). Beige plavuizen en met alles verder licht geeft het weinig warmte. En persoonlijk zou ik de zithoek en eettafels omdraaien, zodat je veel meer eettafels met uitzicht zou hebben. Maar goed al dat laatste is natuurlijk persoonlijke voorkeur. Laat ik afsluiten met nogmaals zeggen dat de gerechten ieder een smaakexplosie waren, geweldig.
翻译:乘坐快速电梯到达26楼。景色很美,我们站在露台上看了一会儿,四处张望。我们通过电子邮件看到了 Lute 提供的一份特别的五道菜菜单。每一口都很美味,但 5 道小菜(不含开胃小菜和迷你主菜)真的不多。他们也不再询问我们是否想要奶酪作为甜点(我不知道菜单上是否有),否则我们就会这么做了。然后是内部,你会错过这个地方的一点“灵魂”,有点像在一家家具店,实际上它就是这样(因为这也是你进入的方式,也是它的一部分)。米色瓷砖和其他一切灯光都散发出一点温暖。就我个人而言,我会将座位区和餐桌翻转,这样你就会拥有更多可以欣赏美景的餐桌。但当然,后者是个人喜好的问题。最后,我想再说一遍,每道菜都是味觉的爆炸,非常棒。