点评:Nog nooit zo onwelkom gevoeld door de manier dat we zijn geholpen in dit restaurant ! Ik kwam eten met mijn dochtertje 6 jaar. Na te gaan zitten duurde het erg lang voordat er überhaupt iemand naar ons toe kwam. Niemand die fatsoenlijk Nederlands spreekt of zijn vak verstaat. Nadat er al 10x iemand langs was geweest maar niemand die ons de kaart gaf of vroeg of we wat wilde drinken vroeg ik nogmaals om de kaart. Nadat de kaart eindelijk werd gebracht vroeg ik advies maar niemand kon me een advies geven over de kaart na 3 mensen die naar onze tafel werden gestuurd was er eindelijk iemand met handen en voeten die ons iets uitlegde maar nog zeer onduidelijk . Goed het eten kwam. ( eten matig pide met veel te veel zout en bevroren borek met geen smaak ) voor gerechten tegelijk met hoofdgerecht en nam 1 van de serveersters mijn dochter haar drinken mee? Terwijl er nog inzat toen ze weg liep zei ik er wat van en bracht ze het terug! Niet erg vriendelijk of sorry en hygiënisch dat ze met haar handen het meenam en gewoon weer terug zetten goed mijn dochter moest tijdens het eten even plassen dus ging ik met haar mee, ze durfde niet alleen we waren nog niet uitgegeten en lag er letterlijk eten op ons bord nog drinken op tafel, mijn tel en onze jassen. Maar tot mijn verbazing kwamen we terug van de wc en was de tafel opnieuw opgedekt en schoon!!! Ons eten was verdwenen en ja … ik kreeg sorry ik spreek geen Nederland even afrekenen graag. Na een hoge rekening en niemand die het vreemd vond mocht ik zonder excuus gewoon betalen want ja de baas of manager was er niet. Bedankt voor het verpesten van mijn avond en waardeloze gastgerichtheid of gast service. Belachelijk en zeer slecht personeel. Dit restaurant krijgt van mij een dikke -1 nooit meer.
翻译:我们在这家餐厅的服务方式从未感到如此不受欢迎!我和我六岁的女儿一起来吃饭。坐下后过了很长时间才有人来找我们。没有人能说一口流利的荷兰语,也没有人了解他的职业。当有人已经路过10次但没有人给我们卡或问我们是否要喝点东西后,我又要了卡。菜单终于拿来后,我征求意见,但没有人能给我关于菜单的建议。在派了3个人到我们这桌后,终于有人给我们解释了一些东西,但还是很不清楚。好吧,食物来了。 (食物平庸,盐太多,冷冻的borek没有味道)与主菜同时上菜,其中一位女服务员拿了我女儿的饮料?当她走开时,它还在那儿,我说了些什么,她就把它带回来了!不太友好或抱歉和卫生,她用手拿走了它然后又放回去,好吧,我女儿在晚餐时小便,所以我和她一起去了,她不敢,只是我们还没吃完就在那里上面确实是食物,我们的饮料盘还在桌子上,还有我的手机和外套。但令我惊讶的是,我们从厕所回来,桌子又摆好了而且干净!我们的食物不见了,是的...很抱歉,我不会说荷兰语,所以我想付钱。在一张高额账单后,没有人觉得奇怪,我被允许付款,没有任何借口,因为老板或经理不在。谢谢你毁了我的夜晚和糟糕的宾客迎宾或宾客服务。可笑且非常糟糕的员工。这家餐厅永远不会再从我这里得到大-1。