Opgewarmd supermarkteten, koude patat, geen pizza “vandaag”.
Ristorante Pizzeria Ammirata的点评
点评:Soms maak je een verkeerde keuze en dat deden wij vandaag. Wat een slecht restaurant. We zijn nu twee weken in Sicilië, hebben altijd lekker tot zeer lekker gegeten, maar Ammirata vinden we een vlek op de goede naam van de Siciliaanse keuken.
De caponata was oud en zurig. We kregen er geen bordje bij en geen brood. De bladzijde met pizza’s moet uit het menu gehaald worden, want “no pizza today”. We denken dat dat is omdat de keuken alleen maar een magnetron heeft.
De ravioli kwam uit een goedkope supermarkt en had een rare saus. De sla was duidelijk uit een zakje geschud en had bruine randjes. De patat kwam koud op tafel, en toen we hadden gevraagd om warme, kregen we na een poosje dezelfde weer maar nu opgewarmd. De lasagne was uit een bak van een supermarkt geschept, had een bodem van taai bladerdeeg en bestond voor driekwart uit een vette witte saus.
Men keurde ons geen woord, geen blik waardig, het personeel liep rokend en vapend en kletsend rond, alleen één jongen liep te rennen voor de gasten. Er was geen vraag of we goed gegeten hadden - ze weten het antwoord waarschijnlijk al. Nee, dit restaurant raden we heel nadrukkelijk AF.
翻译:有时你会做出错误的选择,这就是我们今天所做的。真是个糟糕的餐厅。我们已经在西西里岛呆了两个星期了,一直都吃到非常美味的食物,但我们认为 Ammirata 玷污了西西里美食的声誉。
茄子馅很老而且很酸。我们没有拿到盘子或面包。应该将披萨页面从菜单中删除,因为“今天没有披萨”。 我们认为这是因为厨房只有微波炉。
馄饨是从一家廉价超市买来的,酱汁很奇怪。这棵生菜显然是从袋子里抖出来的,边缘呈棕色。薯条上来时是冷的,当我们要求热的时,过了一会儿,我们又得到了同样的薯条,但现在是热的。千层面是从超市的容器里舀出来的,底部是硬质的酥皮,上面有四分之三的油腻白酱。
没有人对我们说一句话或看一眼,工作人员四处走动抽烟、聊天,只有一个男孩在客人面前跑来跑去。我们是否吃得好是毫无疑问的——他们可能已经知道答案了。不,我们强烈建议远离这家餐厅。