点评:Wij hadden deze plek gevonden via “Google Maps “, eten in de buurt. Doordat dat het op wandel afstand was van ons hotel, je er ook glutenvrij kan eten en de recensies veelbelovend waren, besloten we om het restaurant te bezoeken.
We werden er ontzettend warm ontvangen door Meriem. Ze hielp ons met de keuze van de wijn en de gerechten. Gluten allergie wordt hier serieus genomen. Omdat onze zoon, die later op de week zou afreizen naar Valencia, gluten intolerantie heeft, hebben we besloten die eerste avond, glutenvrij te eten. We wilden zelf ervaren of we hem deze plek konden aanbevelen. We kozen de gefrituurde polenta als aperitief hapje, vergezeld met een lekkere saus van pecorino gevolgd door een Caesar salade met patatas bravas en een glutenvrije pizza met champignons en serano ham. Alle gerechten waren met zorg bereid én smaakten overheerlijk. Zelfs de mayonaise die wij vroegen was glutenvrij.
Jammer dat we geen plek meer hadden voor een dessert.
De avond nadien zijn we terug gegaan met onze kleinzoon die momenteel in Valencia studeert. Dan hebben we geen rekening meer gehouden met gluten. Ook dan overheerlijk gegeten.
Een aanrader voor iedereen dus!
Dankjewel Meriem en het gehele keuken team. Het bezoek aan jullie restaurant is een fijne herinnering aan onze reis naar Valencia.
翻译:我们通过“谷歌地图”找到了这个地方,附近有食物。因为它距离我们酒店仅几步之遥,而且还可以吃无麸质食物,而且评论也很不错,所以我们决定去这家餐厅。
我们受到了梅里姆的热烈欢迎。她帮助我们选择酒和菜肴。这里认真对待麸质过敏。因为我们的儿子患有麸质不耐症,他将在本周晚些时候前往巴伦西亚,所以我们决定在第一天晚上吃无麸质食物。 我们想亲自看看是否可以向他推荐这个地方。我们选择了炸玉米粥作为开胃菜,搭配美味的羊乳酪酱,然后是凯撒沙拉配土豆泥和无麸质披萨配蘑菇和塞拉诺火腿。所有菜肴均经过精心准备,味道鲜美。甚至我们要求的蛋黄酱也不含麸质。
可惜我们没有地方吃甜点了。
第二天晚上,我们和目前在瓦伦西亚学习的孙子一起回去了。然后我们就不再考虑麸质了。也是一顿美味的饭菜。