点评:To było miejsce najbardziej udanego noclegu na północy Beninu .Hotel zlokalizowany na uboczu gwarantował spokojny wypoczynek . Część pokoi umieszczona była w głównym budynku a reszta w w ciągu bungalowów. Ja miałem do dyspozycji bungalow nr 5 . Obszerny pokój z wyposażeniem i działającą sprawnie klimatyzacją zapewniał udany pobyt . Duża i funkcjonalna łazienka z dobrze działającym prysznicem także dawała poczucie komfortu. Wszędzie było widać dbałość o czystość .Cały teren hotelowy ogrodzony był solidnym murem a wokół było sporo zadbanej zieleni .Przy bramie wjazdowej na parking mieściła się recepcja . Personel był bardzo przyjazny i pomocny .Restauracja hotelowa Sympa La Vie mieściła się może sto metrów od hotelu .Tu również wszystko działało profesjonalnie .Kolacja zjedzona tu przez naszą ekipę należała do najlepszych w trakcie naszego pobytu w Beninie . Miejsce na prawdę godne polecenia .
翻译:这是贝宁北部最成功的过夜地点。该酒店位于人迹罕至的地方,保证您享有宁静的住宿体验。部分客房位于主楼,其余客房位于平房。我有5号平房可供使用。宽敞的房间配有设备和高效的空调,确保您住得愉快。宽敞而实用的浴室配有功能良好的淋浴,也给人一种舒适的感觉。整个酒店区域都用坚固的围墙围起来,周围有很多维护良好的绿化,停车场的入口处有一个接待处。工作人员非常友好和乐于助人。酒店餐厅 Sympa La Vie 距离酒店大约一百米,这里的一切都很专业,我们的团队在这里吃的晚餐是我们在贝宁逗留期间最好的晚餐之一。一个真正值得推荐的地方。