点评:Denna våffelstuga gör mycket reklam på bl a Facebook och runt om i Funäsdalen och vi bestämde oss för att gå dit till slut. Hade höga förväntningar efter allt positivt man läst. Men runt våffelstugan ser det ut som en soptipp, kanske var tillfälligt men gav inget bra intryck.. massa bråte överallt. Dasset var under all kritik, otroligt ofräscht och det stank. Dessutom tar de 25 (!) kr i avgift för ett toabesök. Fattar att det kostar att underhålla en anläggning i fjällvärlden, men i jämförelse är t ex dasset i Djupdalsvallen gratis och oändligt mycket finare. Alla skyltar med förbud mot medhavd mat, avgifter för toan, ”endast personal” på minst tre ställen osv gav inte heller ett så välkomnande intryck. Våfflorna var inget särskilt, Djupdalsvallens är mycket godare. Rekommenderar inte ett stopp här, ta med er eget fika istället och stanna på ett finare ställe i naturen istället för denna svindyra turistfälla.
翻译:这家华夫饼屋在 Facebook 和 Funäsdalen 周围做了很多广告,我们最终决定去那里。在您读到所有积极的内容后,抱有很高的期望。但华夫饼屋周围看起来像一个垃圾场,也许是暂时的,但没有给人留下好印象……到处都是垃圾。这个dasset受到了所有的批评,令人难以置信地不新鲜,而且散发着恶臭。此外,他们还收取 25 瑞典克朗(!)的上厕所费。要知道在山地世界中维护一个设施是要花钱的,但相比之下,例如 Djupdalsvallen 的 dasset 是免费的,而且要好得多。所有禁止外卖食品、厕所收费、至少三个地方“仅限工作人员”的标志也没有给人留下如此热情的印象。华夫饼没什么特别的,Djupdalsvallen 的更美味。不建议在这里停留,带上自己的咖啡,住在大自然中更好的地方,而不是这个价格过高的旅游陷阱。