点评:Samen met een ander stel spontaan binnen gelopen bij Kevin’s Grand café & restaurant. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden direct super vriendelijk ontvangen door de enthousiaste bediening. Het was druk, maar we werden absoluut niet over het hoofd gezien. Uiteraard wilden we net als iedereen het liefst buiten op de sfeervolle terrasboot plaatsnemen. Bij aankomst zat deze dan ook al gezellig vol, waardoor ons de mogelijkheid werd aangeboden om eerst binnen plaats te nemen voor een drankje, en vervolgens op de boot plaats te nemen zodra er een plekje vrij komt. Super oplossing!
Op de boot het onwijs leuke concept van shared dining bij Kevin’s ontdekt! We hebben gekozen voor het ‘tafeltje vol’ menu, waarbij de keuze voor de gerechten bij de chef wordt neergelegd. Ieder gerechtje mooi opgemaakt, gebracht door de attente goedlachse bediening, en het smaakte heerlijk!
Een enorme aanrader, wij komen zeker terug!
翻译:自然而然地和另一对夫妇一起走进了Kevin's Grand café & restaurant。尽管我们没有预订,但热情的服务立即接待了我们。它很忙,但我们绝对没有被忽视。当然,和其他人一样,我们更喜欢坐在外面大气的露台船上。到达时它已经很愉快地满了,所以我们有机会先在里面坐下来喝一杯,然后在有空位的时候在船上坐下。超级解决方案!
在凯文的船上发现共享用餐的惊人概念!我们选择了“满桌”菜单,菜肴的选择权留给了厨师。每道菜都精心准备,由周到、愉快的服务带来,味道鲜美!
强烈推荐,我们一定会回来的!