点评:Bij het uitchecken in ons verblijf (Mokko Suites Batubelig) werd ons gevraagd om te wachten zodat een hotelmedewerker een ‘double room check’ kon doen met twee hotelmedewerkers. Dit vonden wij al verdacht omdat het de eerste keer was na 14 dagen rondtrekken door Java en Bali dat er een ‘double room check’ werd gedaan, waarbij ons uitdrukkelijk werd gevraagd om nog niet te vertrekken. Na een aantal minuten bleek uit de ‘room check’ dat er een kleine handdoek miste. Wij werden ervan beschuldigd deze te hebben gestolen en moesten hiervoor 55.000 IDR betalen. Omdat we een vlucht moesten halen en omdat onze taxi stond te wachten, hadden wij geen tijd om de discussie aan te gaan. Wij hebben het bedrag betaald om verder conflict te vermijden, maar zijn ervan overtuigd dat de hotelmedewerkers onze kamer hebben betreed toen wij uit eten waren in Canggu. In de namiddag (na room cleaning) was de handdoek aanwezig in de kamer. Na onze avond in Canggu was de handdoek verdwenen. Wij vinden het zeer onprofessioneel om beschuldigd te worden van diefstal en dat hotelmedewerkers zomaar in onze kamer komen. Het is ook een goedkope truc om geld te stelen van toeristen. Na de betaling en wanneer wij naar de taxi wandelden, hoorden wij de twee hotelmedewerkers luidop lachen. Dit hotel heeft ons een negatieve ervaring achtergelaten en is alles behalve een aanrader. Het zijn oplichters!
翻译:当我们退房时(Mokko Suites Batubelig),我们被要求等待,以便酒店员工可以与两名酒店员工进行“双人房检查”。我们认为这很可疑,因为这是在爪哇和巴厘岛旅行 14 天后第一次进行“双人房检查”,我们被明确要求不要离开。几分钟后,检查房间发现少了一条小毛巾。我们被指控偷窃并必须支付 55,000 印尼盾。因为我们要赶航班,出租车也在等,所以我们没有时间争论。我们付了钱以避免进一步的冲突,但确信酒店工作人员在我们出去吃晚饭时进入了我们的房间。下午(打扫房间后)房间里有毛巾。在仓古度过一晚后,毛巾就不见了。我们发现被指控盗窃以及酒店员工直接进入我们的房间是非常不专业的。这也是从游客那里偷钱的廉价伎俩。付款后,当我们走向出租车时,我们听到两名酒店员工大声笑起来。这家酒店给我们留下了负面的经历,根本不值得推荐。他们是骗子!