点评:We beginnen nog met het minst erge: de akoestiek in het restaurant is verschrikkelijk. Als je met zes personen aan tafel zit, hoor je amper wat de persoon aan de overkant zegt. Een rustige maaltijd is dus uitgesloten.
Dan het eten zelf: niets is vers, alles komt duidelijk uit een pakje.
De fish and chips: mini-porties met een ‘tartaar’ die gewoon mayonaise met wat peterselie blijkt te zijn.
De hamburger: een droog broodje met twee vettige lapjes vlees, zonder groenten, saus of enige afwerking.
De steak was op zich goed gebakken, maar werd geserveerd met een “kruidenboter” die opnieuw gewoon een stukje boter was met wat peterselie erdoor. Geen garnituur, geen liefde op het bord.
En dan de kip… die werd pas 10 minuten later aan tafel gebracht dan de rest. Koud, niet doorbakken, en vergezeld van zwartgeblakerde wortels. Onaanvaardbaar.
Dat zo’n ervaring mogelijk is bij Center Parcs, is onbegrijpelijk. We hebben al bijna elk Belgisch, Nederlands en zelfs een Duits park bezocht, en dit is ons tweede Franse park – maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Een absolute afknapper. Cocoon doet zijn naam geen eer aan.
翻译:让我们从最不糟糕的事情开始:餐厅里的音响效果很差。当你和六个人坐在一张桌子旁时,你几乎听不到桌子对面的人在说什么。因此,安静地吃饭是不可能的。
然后是食物本身:没有什么是新鲜的,所有东西显然都是包装好的。
炸鱼和薯条:小份,配上“鞑靼”酱,其实只是蛋黄酱和一些欧芹。
汉堡:干巴巴的面包夹着两片肥肉,没有蔬菜、酱汁,也没有任何点缀。
牛排本身做得很好,但配有“香草黄油”,它只是一块黄油加了一些欧芹。盘子里没有装饰,没有爱。
然后是鸡肉......它只比其他食物晚 10 分钟才上桌。冷的、未煮熟的,并伴有变黑的胡萝卜。不可接受。
难以想象在 Center Parcs 竟然能有这样的体验。我们几乎参观过每一个比利时、荷兰甚至德国的公园,这是我们参观的第二个法国公园——但我们从未经历过这样的事情。
绝对令人倒胃口。 Cocoon 并没有辜负它的名字。