点评:Gori koktel nisam pio u životu.
Na stranu super ambijent, uslužno osoblje i sve ostalo.
Iz Beograda sam i jednom sam i klopu poručio. Bila je top.
Ali...
U četvrtak 20.04.2022. posle 17h poručim koktel Devil's Ice tea. Prvo: koktel tako ne treba da izgleda: nisu dovoljno razdvojene faze, nema dovoljno alkohola, smešno je, nedovoljno ukusno, na površini se izdvojila neka uljana faze. Odakle, šta je dodato?
Drugo: sutradan me je baš bolela glava (osoba koja već duže vreme konzumira na dnevnom nivou alkohol), tako da je ovo iznenađenje, ili nije ako je umesto finlandie dodata najjeftinija vodka dobije od šećerne melase a usput su zakinuli na ostalim sastojcima.
Za ovakav kafić, ovog renomea, na ovom mestu...
Ili gazda štedi ili ih osoblje potkrada.
Žao mi je što nisam fotografisao...
Update:
19.07.2022 poručio sam miks roštilj za jednu osobu i miks zelenih salata. Salata je imala uvele i trule listove. Nakon pojedenog jela (konobar nije dolazio - bio sam u bašti, inače bih mu rekao da je salata loša i tražio novu) na pitanje konobara da li je sve ok rekao sam da nije na šta je on pitao da li želim novu salata, uz moj odgovor da ne. Salata je uredno naplaćena.
Koliko god da je lokal lep, zbog ostalog je za izbegavanje.
翻译:我一生中从未喝过更糟糕的鸡尾酒。
除了美妙的氛围、乐于助人的员工和其他一切。
我来自贝尔格莱德,我曾经订购过一张长凳。她是一门大炮。
但...
2022 年 4 月 20 日星期四。下午 5 点后,我点了一杯 Devil's Ice 茶鸡尾酒。第一:鸡尾酒不应该是这样的:没有足够的分离相,没有足够的酒精度,很滑稽,不够好喝,表面有一些油相分离。从哪里添加的?
第二:第二天我头疼(一个长期每天饮酒的人),所以这是一个惊喜,或者如果添加了从糖蜜中获得的最便宜的伏特加而不是芬兰迪亚酒,那不是吗,顺便说一句,他们忽略了其他成分。
对于这样一家享有盛誉的咖啡馆,在这个地方......
要么老板存钱,要么员工偷钱。
不好意思没拍照。。。
更新:
2022 年 7 月 19 日,我为一个人订购了混合烧烤和混合蔬菜沙拉。沙拉已经枯萎和腐烂的叶子。吃完饭后(服务员没来——我在花园里,否则我会告诉他沙拉不好,要一份新的)当服务员问是否一切都好时,我说不好,他问我是否想要一份新沙拉,我的回答是否定的。沙拉是适当收费的。
无论这个地方有多好,都应该避免因为休息而去。