点评:Άθλια εξυπηρετηση, τραγική συμπεριφορά, αντί επαγγελματίες.
Μας έφεραν μια μερίδα μπιφτέκια και ήταν όλα ΚΑΜΕΝΑ και τα είχαν γυρισμένα για να μην τα δούμε ότι ήταν καμένα. Η μερίδα είχε 4 μπιφτέκια και 4 ηταν καμένα και γυρισμένα επίτηδες.
Όταν τους είπαμε ότι το φαγητό ήταν καμένο δεν ζήτησαν συγγνώμη, απλά μας ρώτησαν αν θελουμε να τα πάρουν πίσω κ φέρουν αλλά. Στον σερβιτόρο ξεκαθάρισα δεν θέλω αλλά αν είναι να αργήσουν, ο σερβιτόρος ήρθε μετά από 5 περίπου λεπτά να μου πει ότι δεν θα αργήσουν, και του απάντησα ΟΚ αλλά θα δούμε όταν έρθει η ωρα, καθώς ο φίλος μου ήδη έτρωγε και θέλαμε να φύγουμε.
Τα μπιφτέκια έκαναν να έρθουν περίπου 15+ λεπτά από την ωρα που ήρθε ο σερβιτόρος πίσω και παράλληλα είχαν πάει αλλά μπιφτέκια σε αλλά τραπέζια (τουλάχιστον δυο μερίδες).
Βλέποντας ότι πάνε σε αλλά τραπέζια μπιφτέκια και όχι μας, που μας τα είχαν φέρει καμένα αρχικός, ζητήσαμε τον λογαριασμό και να αφαιρέσουν βέβαια τα μπιφτέκια.
Αντί για αυτό έφεραν τον λογαριασμό 5 λεπτά μετά μαζί με ένα πακέτο (υπόθετο ότι μέσα είχε μια μερίδα μπιφτέκια ), που στον λογαριασμό δεν είχαν αφαιρέσει τα μπιφτέκια.
Όταν τους είπαμε να πάρουν πίσω και ότι δεν θα τα πληρώσουμε.
Μας έκανε φώναζε και ο σερβιτόρος και ήρθε και ο ιδιοκτήτης με ύφος και φώναζε και αυτός αντί να ζητήσουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Όλα αυτά σε πελατες που έτυχε να είναι Έλληνες και από την Κρήτη. Δεν θέλω να φανταστώ πως μπορεί να συμπεριφέρονται στους τουρίστες.
翻译:糟糕的服务,可怕的行为,相当专业。
他们给我们带来了一部分汉堡,它们都被烧焦了,他们把它们翻了过来,所以我们看不到它们被烧焦了。该部分有 4 个汉堡,其中 4 个是故意烧焦和翻转的。
当我们告诉他们食物被烧焦时,他们没有道歉,他们只是问我们是否要他们把它拿回来,然后他们就带来了。我向服务员明确表示我不想要,但如果他们要迟到,大约 5 分钟后服务员过来告诉我他们不会迟到,我说好的,但我们会看到什么时候时间到了,因为我的朋友已经在吃东西了,我们想离开。
从服务员回来后,汉堡花了大约 15 分钟以上,同时汉堡已经去了其他桌子(至少两份)。
看到汉堡被送到其他桌子而不是我们的,我们的汉堡最初被烧毁了,我们要求账单并要求他们当然移除汉堡。