点评:Kahvaltı büfesi oldukça yetersiz ve lezzetsizdi büfede kara sinekler için hiçbir önlem alınmamıştı (keşke resim çekseydim) tüm ürünlerin üstü kara sinek doluydu giriş yaptığımız gün ücretini yansıtmalarına rağmen c-in misafirisiniz büfede ne varsa onu yiyin dendi eksikler tamamlanmadı ve o günkü ekmek dahil yenmicek kadar kokuyordu yiyemedik. Resepsiyonist çok ilgisizdi güler yüz 0 dı. Denizi güzel olduğu ve aksam yemeği güzel olduğu için konaklamaya devam ettik havuzun üstünde böcek doluydu . Odamı hijyenik mendille giriş günü sildiğimde leş gibiydi hadi sildim temizledim diye sesimi çıkarmadım .
Cocuklar için hiçbir oyuncak park vs . Yoktu . 2 ve 3 yasındaki cocuklarımızın gürültüsünden rahatsız olan otel sahibi sanırım sarışın bayanın devamlı moping ine maruz kaldık . Hatta ben balkondan seyrederken kızıma ses yapma cocuğum uyuyor seklinde bağırdığında tadım kaçmasın diye cıkıp cevqp vermedim .. bir daha asla gelmem . ( garsonlar güler yüzlüydü onlar için hiçbir lafım yok )
翻译:自助早餐相当不足,无味。自助餐中没有采取预防黑蝇的措施(我希望我拍了一张照片),我们入住当天所有的产品都充满了黑蝇,尽管它们反映了价格我们入住那天,他们说你是c-in的客人,自助餐上有什么就吃什么,不足的地方没有完成,闻起来很难吃,包括当天的面包,我们都吃不下。接待员非常冷漠而且微笑。我们继续留下来,因为大海很漂亮,晚餐也很好吃。泳池里满是昆虫。当我在入住当天用卫生纸擦拭房间时,房间很脏。
没有儿童玩具公园等。没有 。酒店老板、金发女郎一直对我们闷闷不乐,她还被我们 2 岁和 3 岁孩子的噪音打扰。即使我在阳台上看,当我女儿大喊我的孩子正在睡觉时,不要对她发出声音,我没有回答,这样我就不会感到难过。.我再也不会来了。 (服务员都在微笑,我无话可说)