Onhygiënisch, onvriendelijk en karig
Frutigresort Restaurant Bemato的点评
点评:O hygiënisch, karig en onvriendelijk
Wij verbleven in het hotel met ontbijt. Ook hebben wij 1 x gebruik gemaakt van het diner buffet. De prijs kwaliteit is absoluut niet in verhouding. Het ontbijt is minimaal. Naast dat wij het minimaal vonden was het vooral erg onhygiënisch. Er zaten op de versproducten, zoals kaas, worst, fruit en brood allemaal vliegen. Niets was afgedekt. Verder graaiden kinderen zonder toezicht van ouders in “de bakken”. Verder moest je na het eten zelf je rommel opruimen. Dit is op zich geen probleem, maar er werd verwacht dat je al het afval met je handen in een aparte bak moest gooien met vieze handen tot gevolg. Bediening erg onvriendelijk en kortaf op 1 wat oudere dame na. Op maandagavond maakten wij gebruik van het buffet. Dat vas helaas een fout. Eten slecht, weinig variatie, vet en opnieuw erg onhygiënisch. Soeppan leeg verder wat salade en het hoofdgerecht bestond uit aardappels groenten en vlees. Extra friet moest boven op het hoge bedrag wat wij al hadden betaald extra betaald worden. Triest!!!
Ons advies zou zijn: eet er niet, maar ga lekker bij restaurant Falken in het dorp
Eten. Niet hoogstaand, maar gewoon ok en prijs kwaliteit in verhouding. Bediening vriendelijk!!!!!!
翻译:卫生糟糕,简陋,服务不周到
我们入住的酒店包含早餐。我们还享用了一次晚餐自助餐。性价比绝对不高。早餐种类很少。除了种类少之外,卫生状况尤其糟糕。奶酪、香肠、水果和面包等新鲜食材上都有苍蝇。所有食物都没有盖好。此外,孩子们在没有家长监督的情况下随意翻找“垃圾桶”。此外,吃完饭后还得自己收拾残局。这本身没什么问题,但理所当然的是,你必须用手把所有垃圾扔进单独的垃圾桶,结果弄脏了手。除了一位年纪稍大的女士外,服务非常不友好,也很粗鲁。周一晚上我们享用了自助餐。很遗憾,那是一个错误。食物糟糕,种类少,油腻,而且非常不卫生。汤锅是空的,还有一些沙拉,主菜包括土豆、蔬菜和肉类。额外的薯条需要在我们已经支付的高额费用之外额外付费。真让人难过!!!我们的建议是:不要在那里吃饭,去村里的Falken餐厅。食物品质不算高,但还行,价格也合理。服务热情友好!