点评:Vi var på besøg hos Dong Gang sidst i februar 2023. Det er meget længe siden vi sidst var der, da maden og betjeningen ikke var god, men denne gang klappede alt. Nå ja, servicen kunne godt være lidt bedre, et smil gør ikke ondt.
Vi fik god mad "All You Can Eat" Må sige at maden virkede frisk det samme gjorde grønsagerne. Kunne dog ikke lide at når man kom ind med de frisklavede retter blev fadene udskiftet men desværre blev resterne fra de gamle fade hældt over det nye mad, for derefter lige at blive rørt sammen. Deres Barbecue var god og udvalget stort. Foruden det normale kød og grønt var der en lille boks med råt kød og fisk på is, det har jeg aldrig mødt før (se billedet) Alt i alt må det siges at det var godt og vi blev mætte. Eneste minus er priserne på drikke varerne der var alt for dyre. Så heller at prisen på maden blev hævet lidt, og drikkevarerne blev sat ned, så kunne man da drikke 2 glas øl/vin. Priserne var det samme som i København, hvorimod madens pris var meget lavere,
翻译:我们于2023年2月底访问了东港。自从我们上次在那里已经很久了,当时食物和服务都不好,但这次一切都很好。嗯,服务可以再好一点,微笑无伤大雅。
我们有很好的食物“吃到饱” 必须说食物看起来很新鲜,蔬菜也是如此。然而,不喜欢当你带着新鲜准备的菜肴进来时,菜肴被更换,但不幸的是旧菜肴的残留物被倒在新食物上,然后混合在一起。他们的烧烤很好,选择也很多。除了一般的荤素外,还有一小盒冰冻的生肉和鱼,我以前没遇到过(见图)总之,不得不说不错,吃饱了。唯一的缺点是饮料的价格,太贵了。所以食物的价格提高了一点,饮料减少了,所以你可以喝 2 杯啤酒/葡萄酒。价格与哥本哈根相同,而食品价格要低得多,