点评:Norges dårligste bakte potet. Ikke hvitløksmør/kryddersmør i poteten. Knapt skinke eller bacon. Her snakker vi seriøst maks 4-5 gram av hver. Null dressing og en spiseskje mais. Dette må være Norges verste bakte potet til den nette sum av 198,- kr. Var muligens noe cheddar i retten, men dette var fælt. Dere mister kunder på å servere denne elendigheten. Trekker heller ikke opp at man kommer med en mugge lunket vann på en dag med over 30 grader. Vurderte gi 2 stjerner pga hyggelig betjening samt at de ordnet vannskål til hund. Men den poteten var så elendig at jeg ikke klarer to stjerner. Ingen kokk eller eier med respekt for seg selv selger di greiene her til den prisen. Angrer på at jeg ikke tok bilde. Måtte være høflig mot hun som betalte og late som det var godt. Har ikke trua på at dere vil kompansere, men dette var virkelig ille. Skal vurdere fjerne/endre anmeldelse om dere tilbyr erstatning og gir dere selv en mulighet og at det finnes noe verdighet og kjøkkenkunnkap på kjøkkenet.
翻译:挪威最难吃的烤土豆。土豆里没有蒜蓉黄油/香料黄油。几乎没有火腿或培根。我们认真说的是,每种最多只有4-5克。零调料,一汤匙玉米。这绝对是挪威最难吃的烤土豆,整整198克朗。菜里可能有一些切达干酪,但这太难吃了。你们提供这种糟糕的食物会失去顾客。我也不介意你们在30多度的天气里带一壶温水。我本来想给两星,因为服务很友好,而且他们还为狗准备了水碗。但是那土豆太难吃了,我给不了两星。没有哪个有自尊心的厨师或老板会以这个价格在这里卖这种东西。我很后悔没有拍照。不得不对付钱的女士保持礼貌,假装它很好。我没指望你们会补偿,但这真的很糟糕。如果您提供补偿并给自己一个机会,并且厨房里有一些尊严和烹饪知识,我会考虑删除/编辑评论。