点评:Voor de allereerste keer met het gezin op autovakantie naar Zuid-Frankrijk.
Aangekomen rond 14:00u bij de receptie (Charlemagne). Zeer vriendelijk ontvangst (Engels en toevallig een dame die ook Nederlands sprak, puur toeval). Alle informatie ontvangen en we konden direct door naar onze "Cottage".
Wij zaten met ze vieren in de Cottage Collection (6p, 3 slaapkamers). Wat echt perfect is als je kinderen samen niet kunnen slapen (haha). Kamers zijn (voor een cottage) ruim en genoeg opbergruimte. Keuken is prima ingericht (geen oven, wel magnetron). Ruime koelkast en vriezer.
Wanneer je op één van de drie campings van Les Mediterranees staat, kan en mag je overal (van de drie campings) gebruik van maken (zwembad, strand, winkeltjes). Wat fijn is als je niet wilt dat elke dag hetzelfde is.
Het zwembad op Nouvelle is het meest geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. Het baby-badje, is daar het meest 'aangekleed'. Verder alles redelijk hetzelfde (in positieve zin; schoon, ruim, glijbanen etc..). Voor de mannen; zwembaden alleen te betreden met strakke zwembroekjes, de surfdude zwembroeken/ voetbalbroekjes zijn niet toegestaan en de badmeesters zijn heel streng! Er zijn geen parasols bij het zwembad. Schaduw van de bomen, of in de zon!
Strand ook perfect. Meter of 50 breed en je kan ruim 40 meter lopen tot je met je heupen pas diep in het water staat. Fijn met kleine/jonge kinderen. Zandstrand wat perfect is ook om elke dag kastelen te bouwen met de kids.
Verder op de camping alles enorm verzorgd, schoon en goed georganiseerd.
Ja, ik ben echt heel positief over mijn (eerst) ervaring met een jong gezin naar Zuid-Frankrijk. Nee, ik heb geen aandelen of ben enigszins gebaad bij een positieve review. Gewoon enorm positief verrast.
Wij zaten op Charlemagne van 30-06 t/m 10-07 in 2025. We hadden 6 dagen 32-35 graden en 4 dagen 28-32 graden.
翻译:第一次和家人一起自驾游法国南部。
下午2点左右到达接待处(Charlemagne)。接待非常热情(会说英语,巧合的是,一位女士还会说荷兰语,纯属巧合)。我们了解了所有信息,然后就直接去了我们的“小屋”。
我们四个人住的是小屋系列(6人间,3间卧室)。如果你的孩子不能睡在一起,这间房真的很完美(哈哈)。房间(对于小屋来说)宽敞,储物空间充足。厨房设施齐全(没有烤箱,但有微波炉)。冰箱和冰柜也很宽敞。
在Les Mediterranees的三个营地之一,你可以使用(三个营地的)所有设施(游泳池、沙滩、商店)。如果你不想每天都一样,这真是太好了。
Nouvelle的游泳池最适合0-3岁的儿童。婴儿浴池是那里最“盛装”的。其他一切都差不多(优点方面:干净、宽敞、有滑梯等等)。对于男士来说,游泳池必须穿着紧身泳裤才能进入,冲浪爱好者的泳裤/足球短裤是不允许的,而且救生员非常严格!泳池边没有遮阳伞。要么在树荫下,要么在阳光下!
海滩也很棒。宽50米,你可以走40多米,直到水深只到腰部。非常适合带小孩/幼儿。沙滩也很适合每天和孩子们一起堆城堡。
此外,露营地的一切都维护得很好,干净整洁,井然有序。
是的,我对我(第一次)带年轻家庭去法国南部的经历非常满意。不,我没有股份,也并没有因为好评而有所受益。只是非常惊喜。
我们于 2025 年 6 月 30 日至 7 月 10 日在查理曼号上。有 6 天气温为 32-35 度,4 天气温为 28-32 度。