点评:De boot is gewoon goed en in goede staat. Daar is niks mis mee. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat het achteraf berekenen van de benzine kosten 0,0 procent transparant is. Werkelijk waar, gooit je prijs met 15€ ophoog en stop om het achteraf verbruikte benzine op deze manier te berekenen. Er blijft een rare nasmaak op deze manier wat erg jammer is.
Training: vergeleken met mij ervaring in Kreta waar je individueel een kleine training krijgt voordat je weg vaart vond ik dit ondermaats wat queen levert. Een groepstraining is niet efficiënt. Gelukkig vergat ik de training in Kreta niet.
Wc zijn aanwezig.
Trouwens in Vourvourou waar meer dan 50 boot bedrijven zijn die allemaal boten verhuren en om naar the blue lagoon te gaan was het veel en veel en veel te druk op zee. Om deze reden ga ik in Vourvourou geen enkel boot meer huren.
Vourvourou moeten ze hernoemen naar “rent a boat”
翻译:这艘船很好,状况良好。这没有什么问题。我不给 5 星的唯一原因是事后计算汽油成本是 0.0% 透明的。确实,将价格提高 15 欧元,然后停止以这种方式计算之后使用的燃料。这样留下了一种奇怪的余味,这是一种耻辱。
培训:与我在克里特岛的经历相比,在克里特岛,您在启航之前会单独接受小型培训,我发现这与女王提供的服务不合格。集体训练效率不高。幸运的是我没有忘记在克里特岛的训练。
厕所可用。
顺便说一句,在 Vourvourou,有 50 多家船公司,都出租船只,要去蓝色泻湖,海上非常非常繁忙。因此,我将不再在 Vourvourou 租用任何船只。
他们应该将 Vourvourou 重新命名为“租一条船”