点评:Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν από τα πιο καθαρά και περιποιημένα δωμάτια που έχουμε μείνει. Από την πρώτη κιόλας μέρα μόλις γυρίσαμε από το μπάνιο το δωμάτιο είχε καθαριστεί μας είχαν ανάνεωσει με τα απαραίτητα χωρίς καν να μπούμε στην διαδικασία να ζητήσουμε κάτι. Είχε την φρεσκάδα που χρειαζόταν το δωμάτιο όταν γυρνούσες.
Αν μιλάμε για ευγένεια των οικοδεσποτών σίγουρα τα 5 αστέρια είναι λίγα μιας και εδώ μιλάμε για την Ποπη και τον άντρα της που όσες φορές τους συναντήσαμε ήταν σαν να βλέπουμε τα φιλαράκια μας. Πάντα με χαμόγελο και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν ακόμη κ τις ώρες που ήταν εκτός των δωματίων. Σπάνιο να συναντάς ανθρώπους που μπορείς να νιώσεις την οικειότητα χωρίς να είναι τυπική επειδή μένεις στα δωμάτια τους. Σίγουρα θα είναι ξανά η επιλογή μας στην επόμενη επίσκεψη μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τους συναντήσουμε ξανά. Δωμάτιο, θέα, εξυπηρέτηση, καθαριότητα σίγουρα είναι 5+
翻译:我可以自信地说,这是我们住过的最干净、维护得最好的房间之一。从第一天起,我们一从浴室回来,房间就被打扫干净了,他们为我们提供了必要的东西,甚至没有询问任何东西。当你回来时,它有房间所需要的新鲜感。
如果我们谈论主人的友善,肯定 5 颗星是不够的,因为我们在这里谈论的是 Popi 和她的丈夫,每次我们见到他们就像见到我们的朋友一样。即使他们不在房间,也总是面带微笑并愿意为您服务。很少有人会因为待在他们的房间里而让你在不拘谨的情况下感到亲密。我们下次访问时肯定会再次选择他们,我们很高兴再次见到他们。房间、景观、服务、清洁度绝对是5+