点评:Prydlig trädgård. Praktiska rum. OK städning, Bra köksutrustning. OK dusch+toa. Har rest i Grekland under decennier men aldrig tidigare upplevt sådan ogästvänlighet som på detta hotell. Har också bott på mycket enklare men gemytligare inkvarteringar som vi med varmt hjärta givit höga betyg. Här var det katastrofala handdukar, slitna med fläckar och hål som byttes alltför sällan (enligt "schema" på rummet). Vi hade två toalettutrymmen. Där fick vi fick handdukar endast i duschutrymmet. Bad därför om handdukar även till lilla toan och blev då starkt ifrågasatta av den gormande och ryande managern, som f ö även gormade åt sin personal i tid och otid. Vi fick våra handdukar på lilltoan, en gång på 3 veckor! Iddes inte be om nya och bli otrevligt bemötta igen. Hit återvänder vi inte p g a den gnidiga stämningen. Även långt till restauranger när det är mörkt och dåligt väder. Vi, 2 vuxna, fick rummet precis vid lekplatsen (!) där man nitiskt vattnade gräset så att allt var dyblött under sen eftermiddag när det kom som barn som ville leka. Med andra ord: Tråkigt ställe.
翻译:整洁的花园。实用的房间。清洁还行,厨房设备也不错。淋浴+厕所还行。我在希腊旅行了几十年,但从未经历过像这家酒店这样冷漠的待遇。我们也住过许多更简单但更舒适的住宿,并且给予了高度评价。这里的毛巾很糟糕,有污渍和破洞,而且更换频率太低(根据房间里的“时间表”)。我们有两个卫生间。只有在淋浴区我们才可以得到毛巾。因此,我也要求为小浴室提供毛巾,然后遭到了大喊大叫的经理的强烈质问,他有时还会在员工需要的时候对他们大喊大叫。我们每隔三周就会在小浴室里拿到毛巾一次!我不想再要求新的并再次受到粗鲁的对待。由于气氛令人不愉快,我们不会再来这里。天黑或天气不好的时候,这里也离餐馆很远。我们两个大人住在操场旁边的房间,他们热情地给草地浇水,所以当孩子们下午晚些时候来玩耍时,所有的东西都湿透了。换句话说:无聊的地方。