点评:In augustus 2023 hebben wij 3 weken een 6 persoons vakantiehuis op het noordzee park gehuurd (haringvliet 51). De locatie van het park is subliem tov strand; 15 min lopen. Het park is rustig en goed onderhouden en goed uitgerust, met supermarkt, tennisbaan, speeltoestellen voor kinderen e.d. De tuin van ons huis was groot en uitstekend gelegen voor de zon. Het huis zelf was teleurstellend tegenvallend. Bij binnenkomst was het niet schoon en rook muf. Een tafelmodel koelkast en combimagnetron voor 6 personen is volstrekt ontoereikend. Het slaapcomfort van de bedden op bgg was ok, op verdieping minder. De inrichting was uit de jaren 80. Het huis had van binnen en van buiten een minimalistische uitstraling; geen investeringen. We moesten op de verdieping de ramen met vuilniszakken afplakken omdat de lamellen kapot waren. De receptie van het park vonden wij slecht; bij problemen werden wij doorverwezen naar de eigenaar (?). Bovendien is zonder enige toelichting extra schoonmaakkosten in mindering gebracht op onze borg. Mensen zijn onvoldoende klantgericht en sommige bot in communicatie. Kortom een prachtige locatie voor strand met een droevig slechte organisatie. Volgend jaar gaan we naar een naburig park, duurder maar kwalitatief veel beter.
翻译:2023 年 8 月,我们在北海公园租了一套 6 人度假屋,为期 3 周(haringvliet 51)。与海滩相比,公园的位置非常优越。步行15分钟。公园很安静,维护得很好,设施齐全,有超市、网球场、儿童游乐设施等。我们家的花园很大,位置非常适合晒太阳。房子本身令人失望。进去后不干净而且有股霉味。一台台式冰箱和组合微波炉对于 6 人来说是完全不够的。一楼的床的睡眠舒适度还可以,地板上的就较差了。家具是 20 世纪 80 年代的,房子里里外外都是极简主义的。没有投资。由于板条坏了,我们不得不用垃圾袋盖住一楼的窗户。我们认为公园的接待情况很差;如果出现问题,我们会被转介给业主(?)。此外,额外的清洁费用已从我们的押金中扣除,且没有任何解释。人们对客户的导向不够,有些人沟通生硬。简而言之,这是一个美丽的海滩位置,但组织却很糟糕。明年我们会去附近的一个公园,价格更贵,但质量更好。