Rewelacyjny ośrodek, super basen, dla rodzin z dziećmi idealny
Tekila Ustronie Morskie的点评
点评:Rodzina 2+3, mieliśmy domek Premium nr 2, domek wyposażony w pełni, na dole aneks kuchenny i salon z dużym okrągłym stołem, na górze 3 sypialnie. W kuchni niezbędne naczynia typu szklanki, sztućce, garnki do gotowania. jednak najlepsze to co na zewnątrz czyli basen z podgrzewaną wodą, jacuzzi i sauna :) Basen czynny do godziny od 10-21, sauny i jaccuzzi od 17-21, koło basenu prysznic z zimną wodą. Dla dzieci dużo atrakcji: plac zabaw, dmuchaniec, boisko z możliwościa pogrania w siatkówkę lub piłkę nożną (były 2 bramki), ping-pong, siłownia wewnętrzna i zewnętrzne przyrządy do ćwiczeń. Dla dorosłych wieczorem możliwość posiedzenia przy barze z dobrymi drinkami:) jak byliśmy to był DJ, więc się trochę potańczyło. Istnieje możliwość wykupienia posiłków, bardzo dobre domowe obiady. Do morza 7-10 min spacerkiem, mieliśmy rowery i hulajnogi więc szybko się przemieszczaliśmy. Jednak nasze dzieci zdecydowanie wolały pobyt nad basenem niż nad morzem. Bardzo polecamy i na pewno wrócimy, bardzo podobał nam się Vibe tego miejsca.
翻译:2+3家庭,我们住的是2号高级房子,设备齐全,楼下有一个小厨房和一个带大圆桌的客厅,楼上有3间卧室。厨房里必备的餐具,如玻璃杯、餐具、炊具。然而,最好的东西是在室外,即温水游泳池、按摩浴缸和桑拿浴室:) 游泳池的开放时间为 10 点至 21 点,桑拿浴室和按摩浴缸的开放时间为 17 点至 21 点,泳池旁边有冷水淋浴。有很多适合儿童的景点:游乐场、充气游乐场、可以打排球或足球(有 2 个球)的游乐场、乒乓球、室内健身房和户外运动器材。对于成年人来说,晚上可以坐在酒吧里喝上好酒:)我们在那里的时候有一位 DJ,所以我们跳了一会儿舞。可以买餐,非常好的自制晚餐。步行7-10分钟到海边,我们有自行车和踏板车,所以我们走得很快。然而,我们的孩子肯定更喜欢住在泳池边而不是海边。我们强烈推荐并且肯定会回来,我们喜欢这个地方的氛围。