点评:Z przykrością muszę stwierdzić, że był to najgorszy pobyt w górach jaki kiedykolwiek przeżyliśmy. Pobyt dla 3 osobowej rodziny kosztował nas ponad 5 000 zł na 4 noce. Nie zostaliśmy poinformowani o żadnych dodatkowych kosztach takich jak : szlafrok hotelowy - jego opłata została naliczona automatycznie za sztukę 30 zł o czym dowiedzieliśmy się dopiero regulując rachunek przy wymeldowaniu. Barbarzyńsko drogi parking o którego koszcie również nikt nie wspomniał przy meldunku. Śmierdzący zgnilizną pokój. Byliśmy z czteroletnim dzieckiem, które codziennie pytało dlaczego w naszym pokoju śmierdzi moczem. Nieszczelne okna, w nocy nie dało się spać przez silny wiatr. Posiłki bardzo niskiej jakości. Rosół to raczej woda a nie zupa dla dziecka. Obsługa na recepcji opryskliwa nie chciała nam w żaden sposób pomóc ani wytłumaczyć zaistaniłych powyższych sytuacji. Żadnej rekompensaty!
Podsumowując jesteśmy ogromnie rozczarowani i zawiedzeni, już nigdy nie odwiedzimy tej grupy hotelowej. Jak z resztą grupa innych osób, których zdołaliśmy poznać w hotelu.
Stosunek jakość do ceny - 0 !
翻译:我很遗憾地说这是我们经历过的最糟糕的山区住宿。一家 3 人入住 4 晚花费了 5,000 波兰兹罗提。我们没有被告知任何额外费用,例如:酒店浴袍 - 每件自动收取 30 波兰兹罗提的费用,我们是在退房结账时才知道的。非常昂贵的停车位,在登记入住时也没有提到停车位的费用。腐烂的房间。我们和一个四岁的孩子在一起,他每天都问为什么我们的房间闻起来像尿。窗户没有密封,晚上风很大,根本睡不着觉。非常低质量的饭菜。对于孩子来说,肉汤更像是水而不是汤。接待处的服务生硬地不想以任何方式帮助我们或解释上述情况。没有补偿!
总之,我们非常失望和失望,我们永远不会再访问这个酒店集团。就像我们在酒店遇到的其他人一样。
性价比——0!