点评:Cudowny hotel w centrum Świeradowa- Zdroju, zasługujący na zdecydowanie więcej niż trzy gwiazdki! Wita nas nowoczesne lobby pełne ciekawych rzeźb i ściennych grafik. Chwilę potem wita nas cudowna, serdeczna i niezwykle pomocna obsługa, dzięki której można poczuć, że jest się "we właściwym miejscu". Standard pokojów jest typowo hotelowy, ale daje poczucie komfortu. Natomiast bardzo podobał mi się design baru w lobby oraz restauracji (jest bardzo duża!). Strefa wellness to całkiem spory basen, jacuzzi i dwie sauny- dla mnie wystarczy do pełnego relaksu. Miałyśmy również okazję sprobować dań a la carte z restauracji- makaron z krewetkami rozbił bank! Śniadanie było bardzo obfite z dużym wyborem świeżych dań. Podsumowując- jest to hotel przyjazny wszystkim- zarówno tym, którzy szukają po prostu niedrogiego noclegu, jak również tym bardziej wymagającym wobec hotelowych standardów.
翻译:位于希维拉杜夫-兹德鲁伊中心的一家很棒的酒店,绝对值得超过三星级!迎接我们的是现代化的大堂,里面充满了有趣的雕塑和墙壁图案。片刻之后,我们就受到了出色、热情和非常乐于助人的工作人员的欢迎,他们让我们感觉我们“来对地方了”。房间的标准是典型的酒店标准,但给人一种舒适的感觉。不过,我真的很喜欢大堂酒吧和餐厅的设计(非常大!)。健康区有一个相当大的游泳池、按摩浴缸和两个桑拿房——对我来说,这足以让我彻底放松。我们还有机会尝试餐厅的单点菜肴 - 虾意大利面让银行破产了!早餐非常丰盛,有很多新鲜的菜肴可供选择。总而言之,这是一家对所有人都友好的酒店——无论是那些只是寻找廉价住宿的人,还是那些对酒店标准要求更高的人。