点评:Wat 'n heerlijke verwennerij om bij Salt Suites te mogen verblijven! Wat 'n gastvrijheid hebben wij ervaren van Michaelis en zijn staf! Vanaf het moment dat je aankomt tot persoonlijk uitzwaaien bij vertrek! De suite was super! Heerlijk bed, super douche en fijne ligbedden op je eigen terras. De zee aan je voeten, en prachtig uitzicht. Het aangrenzende restaurant/bar is erg gezellig met een heerlijke vipe! Michaelis gaf ons ook nog veel tips voor de omgeving en boekte restaurants met de beste plek! Als je iets nodig had stond hij meteen klaar en regelde het! Wij hebben enorm genoten en hun in ons hart gesloten! Komen zeker nog eens terug!
Snap inderdaad wel dat het goed weer moet zijn want na 'n bui is de bar/lounge en een deel van het restaurant nat omdat er alleen een rieten dak is. Gelukkig hebben wij maar 1 kleine bui mee gemaakt. Normaal regent het er eigenlijk de hele zomer niet, dus ze waren zelf verrast. En als het erg warm is, is het juist fijn dat alles lekker doorwaait!
Agia Pelagia stelt niet veel voor maar er zijn genoeg restaurantjes daar en in de omgeving voor afwisseling!
翻译:入住盐套房真是一种美妙的享受!我们从米凯利斯和他的员工那里感受到了多么热情的款待!从您抵达的那一刻起,到离开时亲自挥手告别!套房很棒!可爱的床、超级淋浴和漂亮的日光浴床在您自己的露台上。脚下就是大海,风景也很美。邻近的餐厅/酒吧非常舒适,还有美味的 VIP!米凯利斯还给了我们很多关于该地区的建议,并预订了位置最好的餐厅!如果您需要任何东西,他会立即准备好并照顾好!我们非常享受它,并把它们关在我们的心门之外!一定会回来的!
事实上,我知道天气一定很好,因为阵雨后酒吧/休息室和餐厅的一部分是湿的,因为只有茅草屋顶。幸运的是我们只经历了一场小阵雨。通常整个夏天那里都不下雨,所以他们自己也很惊讶。当天气非常热时,一切都在吹拂,真是太好了!
Agia Pelagia 面积不大,但那里和该地区有很多餐厅,种类繁多!